Historisk NM-pokal til Elverum

Vant cupfinalen mot Drammen.

Det var til slutt Elverum som kunne juble etter svært dramatiske sluttminutter i cupfinalen i håndball for menn. Noen minutter før slutt ledet Drammen 23-20, men Elverum snudde kampen, og vant til slutt 25-24.

– Dette er så utrolig herlig. Vi lå bak hele tiden, men at vi klarte å snu kampen, det var utrolig. Vi fungerte virkelig som et lag de siste minuttene, sa Elverums stjernespiller Steffen Stegavik etter kampen.

Dermed tok Elverum sin første NM-seier etter å ha vært i finalen fire ganger tidligere.

(Saken fortsetter under bildet)

Morten Nergaard, Elverum

Morten Nergaard i mål for Elverum.

Elverum havnet bakpå

Kampen begynte med ledelse til Elverum, men etter at Drammen snudde 1-2 til 2-3 ble laget fra Hedmark liggende bak. Lagene gikk til pause på stillingen 12-11

Da andre omgang satte i gang, så det imidlertid ut til at Elverum mistet taket på

Christian Berge

Christian Berge var ute og strammet opp mannskapet.

kampen. De første minuttene var det Drammen som dominerte banen fullstendig. På det meste ledet de 20 - 16, men da tok også Elverum seg sammen.

Og etter nervepirrende sluttminutter kunne Elverum-spillerne og deres tallrike supportere juble da keeper Nergaard reddet Drammens siste forsøk.

–Nå er det den femte gangen vi er her, og endelig kan vi dra hjem med gullet, jublet Ola Nordstrøm, leder for elverumsupporterne, Taigaen.