Tilbyr Märtha luksus

Prinsesse Märtha tilbys en luksusleilighet i Kvitfjell. Märtha får disponere leiligheten, som er verdt 12-15 millioner, helt gratis!

Krystallen i Kvitfjell bygges

Krystallen i Kvitfjell er nå under oppføring. Foto: NRK

Foto: NRK

Leiligheten det er snakk om er toppleiligheten i det nye leilighetskomplekset Krystallen i Kvitfjell.

- Jeg har i lang tid fundert på hva som skal til for å få fargerike folk til Lillehammer og Gudbrandsdalen. Vi trenger mennesker som kan tenke stort og annerledes, og da jeg hørte om Märthas engleskole tok jeg kontakt med en gang, forteller Hammeren.

12-15 millioner

Leiligheten er på 220 kvadratmeter og verdt 12-15 millioner kroner.

- Det er den råeste leiligheten i fjell-Norge og har fem soverom og spesialdesignet kjøkken, sier utbygger Iver Hammeren til NRK.

Utbygger av Krstallen, Iver Hammeren

Utbygger av Krstallen, Iver Hammeren.

Foto: NRK

Hammeren har både sendt brev og snakket med prinsessen sin sekretær, men han har foreløpig ikke fått noe svar på det noe spesielle tilbudet.

- Hun har hatt det veldig travelt i det siste og det har vært mye negativ fokus rundt det hun holder på meg, så jeg skjønner at hun ikke har hatt tid til å svare. Men jeg håper at hun snart får anledning til å treffe oss og og ta en prat, sier Hammeren.

- Tror du prinsessen kommer til å takke ja?

- Det ville i så fall vært det største som kunne hendt oss i vår region. Hun er en fantastisk dame, så hvis hun og mannen kommer ville jeg blitt utrolig glad, sier Hammeren.

Englekontakt

Leiligheten, som ligger nesten på toppen av Kvitfjell, har utsikt ut over halve Gudbrandsdalen. Toppleiligheten ligger så høyt at det helt sikkert kommer til å bli spøkt med at det fra leiligheten vil bli lett å komme i kontakt med høyere makter.

- Hvis det er de flaksende englene hun tror på kommer hun i alle fall nærme de, men jeg tror heller det er snakk om å finne skjulte ting i seg selv, sier Hammeren, som innrømmer at han kan mer om eiendommer enn om engler.

Flere saker fra Innlandet