Skiløper kolliderte med elgku!

Terje Wang fra Kongsvinger kolliderte med ei elgku i lysløypa. Han ble skremt, men tok en runde til. Da han kom til samme sted, sto elgkua midt i løypa! 

- Jeg var virkelig redd. Det er vel bare meg og Donald Duck slikt skjer med, sier han til avisa Glåmdalen. Heldigvis kom han ikke til skade i sammenstøtet med elgen.

Det var torsdag i forrige uke Wang hadde det ublide møte med elgkua. Han var på tur i Lia lysløypa i Kongsvinger. Ifølge Glåmdalen har det lenge vært en elgfamilie som har forstyrret og skremt turgåere i dette området.

Brukte knyttnever

Terje Wang hadde gått opp en mote og satte seg i hockeystilling for å kjøre ned en bakke. Han var sliten og kikket ned på bindingene sine. Da han tittet opp igjen, var han bare en meter unna elgen.

- Jeg skvatt og skrek høyt, fikk opp armene og kjørte knyttnevene i magen på elgen, så både den og jeg ramlet overende, sier Wang til avisa. Heldigvis unngikk han å bli truffet av den sprellende elgen.

Nytt møte

Wang kom seg til hektene etter kollisjonen. Han ville være tøff og la ut på en ny runde i lysløypa. Da han kom til det samme stedet der kollisjonen skjedde, sto elgen midt i skiløya.

- Elgen så på meg, tydelig klar til angrep. Jeg tok av meg skiene og løp det forteste jeg kunne, bortover en sti og ned på veien nedenfor, sier den skremte skiløperen til Glåmdalen.