Møt våre formiddagsverter

Ivan Hagen og Elin Fossum Maritvold er stemmene du hører i NRK Hedmark og Opplands formiddagssendinger. Her kan du bli litt bedre kjent med dem...

Elin Fossum Maritvold og Ivan Hagen
Foto: NRK

Elin Fossum Maritvold

Elin Fossum Maritvold jobber som programleder i NRK Hedmark og Oppland.
Elin Fossum Maritvold var første gang innom NRK Oppland i 1985. Hun fant fort ut at radio var tingen, tok utdannelse som programingenør ved Gjøvik Ingeniørhøgskole og ble fast ansatt i 1990.
Senere utdannet hun seg også som musikkprodusent ved Musikkonservatoriet i Stavanger.
Etterhvert ble det flere og flere jobber foran mikrofonen som reporter. Nå er hun fast programleder for formiddagssendingene.
Elin er fra Dokka men har flyttet over åsen og bor på Vingnes sammen med mannen Tore, datter Maria Eline, tvillingsønner Sigve og Erlend. Elin er medlem av sangkvartetten à la carte.

Om jobben: Jeg gleder meg veldig til å ha direktesendinger på formiddagen. Håper på god lytterkontakt så hjelp oss med å lage en radio som er aktuell, nyttig og underholdende!

Har du et tips til Elin, send en e-post ved å klikke Her

Ivan Hagen

Ivan er født 29.06.1947 og har jobbet i NRK siden 1983 med unntak av tre år på 90-tallet da han var med og dro i gang TV Innlandet på Hamar.

En perfekt dag for Ivan: Starte med en svett joggetur i Furuberget slik at jeg kan skeie ut senere på dagen. Deretter rett i Anker'n før barnebarna får all oppmerksomhet. Om ettermiddagen svært usaklig tilskuer på Briskeby og trur dermed at jeg bidrar til at Ham-Kam rykker opp igjen.

Dagen avsluttes med mat og drikke (gjerne rakfisk, eller noe anna som en kan drikke øl og akevitt til) sammen med hyggelige folk.

Om jobben: Jeg synes det er liddelig moro å ha direktesendinger der lytterne deltar aktivt og engasjerer seg. Slik vi håper det blir i formiddagssendingene framover! 

Har du et tips til Ivan, send en e-post ved å klikke Her