Ikke noe kriminelt bak dødsfall

Politiet avslutter etterforskningen etter at en mann ble funnet død i en leilighet i Ottestad i dag. Det er ikke noe som tyder på at mannen ble utsatt for noe straffbart.

Politibil utenfor bolig i Ottestad

Politiet har satt i gang etterforskning etter at en mann ble funnet død i en leilighet i Ottestad i dag.

Foto: Frode Meskau

– Det baserer vi på undersøkelsene våre krimteknikere har gjort i leiligheten gjennom dagen, samt på innhenting av informasjon og vitneavhør i nærområdet, melder kommunikasjonsrådgiver i Innlandet politidistrikt, Kari-Anne Dobloug.

Mistenkelig dødsfall

Det ble satt i gang etterforskning etter at en mann ble funnet død i en leilighet i Ottestad mandag formiddag. Det var en nabo som fant mannen og varslet politiet klokka 10.50.

Tidligere i dag uttalte politiet at etterforskningen var av rutinemessig art, så lenge de ikke visste hva som hadde skjedd.

Rune Strand

Politioverbetjent Rune Strand ved Hamar politistasjon, sier de foreløpig ikke har grunn til å tro at det har skjedd noe kriminelt.

Foto: Knut Røsrud / NRK

– Det er ikke noe konkret nå som peker mot noe mistenkelig, men så lenge vi finner noen i en bolig på denne måten, så iverksetter vi etterforskning, sa poltioverbetjent Rune Strand tidligere i dag.

I tillegg til å undersøke leiligheten der mannen ble funnet, har politiet gått fra dør til dør i nabolaget og avhørt vitner.

Kjent identitet

Etterforsker dødsfall i Ottestad

Politiet går fra dør til dør i nabolaget der en mann ble funnet død i Ottestad i dag.

Foto: Frode Meskau

Politiet kjenner nå identiteten til mannen, og de pårørende blir varslet om dødsfallet. Mannen vil bli sendt til obduksjon, men det vil ta noe tid før man får endelig klarhet i dødsårsaken.

Leiligheten der den døde personer en er funnet ligger i området ved Åkershagan i Ottestad.