Hopp til innhold
Gullsmedran i Brumunddal
Foto: Helle Therese Kongssrud / NRK

Gullsmedran i Brumunddal

Oppsummert

Natt til mandag 9. juli rundt klokka 02.15 slo tre maskerte personer seg gjennom døra til Gullsmed Petersheim i Brumunddal sentrum ved hjelp av øks. I løpet av få minutter fikk de med seg smykker til en verdi av mellom 100 og 200 tusen kroner.

 • Ber publikum om hjelp

  Politiet ber publikum om hjelp i forbindelse med gullsmedranet i Brumunddal i juli. De ønsker opplysninger knytta til aktuelle gjerningspersoner, bilen og sjåføren. De vil også ha annen informasjon som kan knyttes til tyveriet.

  Gullsmedran i Brumunddal
  Foto: INNLANDET POLITIDISTRIKT
 • Ingen mistenkte etter tyveriet

  Politiet har ingen mistenkte etter gullsmedtyveriet fra butikken Petersheim i Brumunddal natt til mandag. Ifølge fungerende krimsjef, Kathrine Palerud, kartlegger de alt som finnes av video fra overvåkningskameraer i sentrum.

  Grovt tyveri i Brumunddal
  Foto: Helle Therese Kongsrud
 • Har fått tips om bil

  Politiet i Ringsaker har fått inn tips om bilen de etterlyste etter gullsmedbrekket i Brumunddal natt til mandag. Det skriver HA. Politiet har foreløpig ikke kommet fram til noen konkrete mistenkte i saken.

 • Etterlyser eier av denne bilen

  Politiet ønsker å komme i kontakt med eieren av denne bilen som er fotografert av et overvåkingskamera i Brumunddal sentrum ca. kl. 0215 natt til mandag. Dette er tidspunktet da ranet av en gullsmedbutikk ble begått.

  Etterlyst bil i Brumunddal
  Foto: Overvåkingskamera
 • Vurderer å gi ut bilder fra tyveri

  Politiet avgjør i dag om det skal gå ut med bilder fra overvåkningskameraer i jakten på dem som brøt seg inn hos gullsmed Petersheim i Brumunddal natt til i går. Det er flere overvåkningskameraer i Brumunddal sentrum som kan ha fanget opp tyvene.

  Grovt tyveri i Brumunddal
  Foto: Helle Therese Kongsrud