Funnet i hagen etter alvorlig voldshendelse

En bolig i i Hamar er sperret av og undersøkes av politiet. En mann ligger på sykehus etter å ha bli funnet skadet i sin egen hage.

Sperret bolig Hamar

Boligen på Hamar Vest er sperret av mens politiet gjør sine undersøkelser.

Foto: Ola Bjørlo Strande / NRK

Krimteknikere er i ferd med å undersøke området og politiet gjør også undersøkelser i området. Personen som ble funnet skadet er nå på sykehus.

– Voldsofferet er en mann og voldshendelsen fant sted tirsdag kveld. Fornærmede befinner seg på sykehus og vi vil prøve å avhøre ham i løpet av dagen, sier politiadvokat André van der Eyden.

Alvorlig vold Hamar

Politiet gjør undersøkelser ved boligen der en mann ble funnet skadet.

Foto: Ola Bjørlo Strande / NRK

Funnet i hagen

Politiet er i gang med teknisk og taktisk etterforskning og er ute i nabolaget for å snakke med vitner som kan ha sett noe. Politiet har ikke vært i kontakt med noen som var i boligen da volden pågikk.

En nabo sier til NRK at mannen ble funnet i sin egen hage. Voldsofferet skal også ha forsøkt å ringe på hos flere av naboene i tida før han ble sett liggende skadd i hagen.

– Vitner i området meldte dette inn til politiet etter å ha observert fornærmede i umiddelbar nærhet av boligen på Hamar Vest. Da politiet kom til stedet i går, var mannen bevisst, sier politiadvokat André van der Eyden.

Naboen har bodd i området i flere år, men sier han har sett lite til den voldsrammede. Han beskrives som en mann som bodde alene og som holdt seg mest for seg selv.

Ønsker tips

Politiet har søkt med hund og funnet flere gjenstander i området, men vil ikke si noe om det er brukt gjenstander i voldsutøvelsen.

Det er ikke gjort noen pågripelser i saken og politiet vil gjerne ha tips fra publikum som kan ha sett noe i området tirsdag kveld.

Det var Hamar Arbeiderblad som først omtalte saken.