Mann falt ned fra balkong i 3. etasje

En mann i midten av 20-årene falt ned fra en balkong i 3. etasje på Ridabu i natt. Mannen ble sendt til et sjukehus i Oslo med helikopter.

Det var 03.22 at politiet i Hedmark ble oppringt etter at mannen skal ha falt ned fra en balkong, skriver ostlendingen.no.

Mannen ble fraktet til Oslo universitetsykehus. Ifølge NTB opplyser sykehuset at han har alvorlige, men ikke livstruende skader.

Slåssing på pub

Politiet i Hedmark har også natt til søndag hatt en travel natt med mye fyll og bråk på utesteder og privatadresser.

01.19: Politiet ble tilkalt til en pub på Skarnes etter melding om at to personer banket opp en mann. Det viste seg at de tre personene hadde kranglet og slåss på en privatadresse tidligere, og hadde fortsatt slåssingen på puben.

De to mistenkte hadde forlatt puben da politiet ankom stedet, men tredjemann ble kjørt til sykehuset med skader i munnen og kjeven. Forholdet vil bli anmeldt av fornærmede.

01.53: Et utested på Hamar ringte politiet for å få hjelp med en kranglete gjest. Han hadde blant annet vært voldelig mot vaktene på stedet. Han blir anmeldt etter bråket, og måtte tilbringe natten hos politiet.

02.17: Igjen måtte politiet rykke ut til et utested på Hamar etter bråk. En mann hadde ikke gyldig legitimasjon, og var ifølge politiet utagerende og sparket en ølboks inn i politibilen. Dermed måtte han tilbringe natten i fyllearresten.

Skallet ned på utested

02.24: En mann ble skallet ned på et utested i Elverum. Da politiet ankom stedet hadde den mistenkte forlatt utestedet. Det er ukjent hvilke skader mannen fikk da han ble skallet ned. Forholdet blir anmeldt.

03.14: En mann ble sendt til legevakta etter at han ble slått ned i et privat hus på Tynset. Ifølge politiet var det to menn fra lokalmiljøet som var gjerningsmenn. Forholdet blir anmeldt av fornærmede.

Truet med elektrosjokkvåpen

Også politiet i Vestoppland melder om flere tilfeller av bråk og slåssing i løpet av natta.

22.55: Politiet fikk melding om at en drosjesjåfør hadde blitt truet av en passasjer med elektrosjokkvåpen i Gjøvik. Vedkommende ble pågrepet uten dramatikk, og satt i arresten. Politiet ransaket boligen til den mistenkte og fant en mindre mengde narkotika. Saken er under etterforskning.

02.05: Det ble meldt om slåssing utenfor en restaurant i Gjøvik. Politiet pågrep en yngre mann som må bli med til fyllearresten. Han er siktet for legemsbeskadigelse etter å ha slått en mann i 20-årene. Han var bevisstløs da politiet kom til stedet, og ble kjørt til sykehuset. Ifølge politiet tyder det på at han ikke ble alvorlig skadet.

03.45: Politiet mottar melding fra ordensvakter på et hotell på Beitostølen om at ei utleiehytte blir ramponert av gjester. Ifølge innringeren skal det ha blitt kastet en kniv i veggen, og mat er klint utover inventaret. Politiet hadde ikke mulighet til å rykke ut.

Ifølge politiet i Gudbrandsdalen har det vært et stille natt i deres distrikt.