Vifte falt ned i tunnel

Oppsummert

Stygg ulykke i Lyderhorntunnelen på riksvei 555 i Bergen torsdag kveld. En person i sjokk og lettere skadd etter at tunnelvifte løsnet fra taket og falt ned på bil.

 • Lyderhorntunnelen open att

  Lyderhorntunnelen er opna att etter at ei vifte datt ned på ein bil inne i tunnelen i går kveld. Entrepenørar har sjekka dei øvrige viftene, og det er no trygt for ferdsel i tunnelen.

  Laster Twitter-innhold
 • – Tunnelen blir stengt lenge

  Vegvesenets entrerprenører er nå på vei til Lyderhornstunnelen. Viften, som veier flere hundre kilo, ligger midt i veibanen. – Tunnelen vil være stengt en god stund fremover, sier politiets operasjonsleder, Terje Magnussen.

  Laster Twitter-innhold
 • Bil truffet av viften

  En person får legebehandling etter at en vifte falt ned fra taket i Lyderhorntunnelen og traff en bil. – Vedkommende skal være i sjokk, men ikke alvorlig skadd, sier operasjonsleder Terje Magnussen hos politiet. Politi, brannvesen og ambulanse er nå på stedet. Tunnelen er stengt.

  Ulykke i Lyderhorntunnelen
  Foto: Tipsbilde
 • Vifte falt ned i tunnel

  Nødetatene er på vei til Lyderhornstunnelen på riksvei 562, hvor en vifte har falt ned fra tunneltaket og forårsaket en trafikkulykke. Politiet meldte først at ulykken var i Olsviktunnelen, men det var feil.

  Laster Twitter-innhold