NRK Meny
Normal

Arve kom på jobb til robbet butikk

Alarmen i Mo Sport gikk like før klokken 06.00 i morges – kort tid etter var butikken ribbet for varer til 20.000 kroner. Nå etterlyser politiet tips og en bil.

Arve Øyri på Mo Sport i Norheimsund

OPPGITT: Da daglig leder Arve Øyri kom på jobb i morges var en rute i inngangsdøren fjernet. Inne i lokalene hadde tyvene forsynt seg grovt.

Foto: Privat

– Jeg kom på jobb i dag tidlig og oppdaget ganske kjapt at det hadde vært innbrudd her, sier Arve Øyri.

Han er daglig leder på Mo Sport i Norheimsund og ble i løpet av natten robbet for penger og store mengder dyre klesmerker. Da Øyri kom på jobb var det tydelige spor etter tyven eller tyvene.

– Kasseskuffene var tømt for all veksel, og butikken bar tydelig preg av at det hadde vært innbrudd. Det var mye rot, og i en dør var en rute tatt ut der tyvene tydeligvis hadde tatt seg inn, sier Øyri til NRK.

Minst 20.000 kroner

Innbruddet ble oppdaget etter at alarmen i butikken gikk klokken 05.59 i morges. Da Øyri kom til lokalene var gjerningsmennene borte. Det samme var store mengder klær.

– Det vi vet er at alle vekslepengene er tømt i alle tre kasseapparatene. Så er det fjernet en god del produkter fra klesavdelingen, sier Øyri.

Han vil så langt ikke anslå hvor mye som er borte. Men politiet anslår foreløpig at kontanter og klær for rundt 20.000 kroner er stjålet.

Etterlyser hvit bil

Lensmann Terje Sperrevik sier de er interessert i alle tips fra folk som kan ha sett noe, i tidspunktet rundt klokken 06.00.

– Vi ønsker oss alle opplysninger i det aktuelle tidsrommet da alarmen gikk i butikken, sier Sperrevik til NRK.

Spesielt er de interessert i en hvit eller lys bil som har vært i Norheimsund i morgentimene i dag.

– Bilen har vært i nærheten da innbruddet skjedde, og kan ha kjørt i alle retninger ut av Norheimsund. Hvis noen har sett den, vil vi gjerne ha tips, sier lensmannen.

Den daglige lederen er mest oppgitt etter innbruddet i morges.

– Det er veldig leit. At folk ikke ser forskjell på mitt og ditt, synes jeg er trist.

Siste video

Programleder: Jan Børge Leirvik
Programleder: Jan Børge Leirvik
Programleiar: Jan Børge Leirvik