Molde-marerittet er over

Brann fikk sin hevn. Men ingen bergensere fikk hvilepuls før Azar Karadas stanget inn 2-0 på overtid.

Azar Karadas

- En fantastisk følselse å få det målet så seint i kampen. Det var veldig godt, jublet Karadas etter at sesongens andre hjemmeseier var sikret.

- Jeg har hatt en tung periode. Men vi har jobbet knallhard, og nå har det begynt å løsne i de to siste kampene, fortsetter han.

Brann-trener Steinar Nilsen gjorde to forandringer på laget som slo Fredrikstad i forrige seriekamp. Ut av laget gikk Jan Gunnar Solli og Gylfi Einarsson, mens Rodolph Austin og Azar Karadas kom inn.

Og de to siste skulle bli svært viktige mot Molde.

1. omgang:

Austin og Karadas gjorde at Brann hadde fullt trøkk fra start. Austin går ikke av veien for en nærkamp på midtbanen. Det gjør heller ikke Karadas i sin spissposisjon.

Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Men det var Tijan Jaiteh som etter en tam halvtime, fikk scoret sitt første mål for sesongen.

Ballen havnet hos gambieren i returrommet på en corner, og han fikk sendt ballen i vei mot mål. Uten at skuddet var hardt i det hele tatt spratt ballen til høyre for Molde- målvakten og i nettet.

Etter Branns scoring var gjestene fra Molde flere ganger farlige frempå. Nærmest var Biram Diouf alene med Håkon Opdal, men Brann-keeperen kastet seg i beina på senegaleseren og hindret scoring.
Molde klart best etter at Brann tok ledelsen.

2. omgang:

Molde starter omgangen som de avsluttet den første: med flott angrepsfotball. Brann har mer enn nok med å forsvare seg, og både Eirik Bakke og Azar Karadas får tilsnakk for sine taklinger.

Kvarteret inn i omgangen ender et Vaagan Moen-frispark via en Molde-forsvarer i stolpen. Brann kjemper til seg overtaket igjen, og plutselig vil alle score mål. Et lite høydepunkt kom da midtstopper Kristjan Ørn Sigurdsson snappet ballen og rushet i angrep. Det gikk det så som så med, for når avslutningen skulle suse i noten, sleivet han ballen til utspark fra mål.
Siste halvtimen kunne alt skje på Stadion.

Brann trøkket på, mens Molde fikk Håkon Opdal til å stå frem som kampens store spiller. Brann-målvakten var god på strek, god i feltet, viste reaksjonsevne og holdt alle forsøk fra Molde.

I det 90. Minutt – like etter at en utslitt Erik Huseklepp har gitt høyrevingen til Jan Gunnar Solli – hang Azar Karadas ”en halvtime” i luften og stanget inn 2-0 til Brann.

- Brann vinner kampen fortjent, og det var en velfortjent scoring for Azar. Han var veldig god og produserte mye i dag, synes NRKs fotball-ekspert Åge Hareide.