Normal

Mer bil-frustrasjon for Ebbesvik

Tekniske problemer ødela for en topplassering i helgens Formel 3 løp i Valencia. Trøsten er at bergenseren satte beste rundetid på Jerez.

Thor-Christian Ebbesvik
Foto: tce-racing.com

Thor-Christian Ebbesvik har vunnet hvert eneste løp han har kjørt på banen i Valencia. Men denne helgen satte tekniske problemer en stopper for Champagne og feiring.

- Jeg blir ganske frustrert etter en slik helg, og lurer egentlig på når jeg virkelig skal se lyset i tunnelen. Årets sesong startet med massevis av tekniske problemer, men så har det virkelig løsnet i de siste løpene. Men nå i helgen var vi tilbake der vi startet, forklarer han i en pressemelding.

Problemene startet på kvalifiseringen


Allerede på kvalifiseringen begynte problemene å komme for 25-åringen som kvalifiserte seg til 12. startspor. Under selve løpet ble det ikke bedre.


- Jeg slet veldig med å få bilen i gir, og til slutt gikk hele girspaken i stykker. Da fikk jeg ikke giret og jeg måtte kjøre rundt hele banen i fjerdegir. Jeg tapte masse og kom i mål på en 16. plass. Og det betød også at jeg måtte starte som nummer 16 i det neste løpet.


Satte beste rundetid

I søndagens løp skulle det gå litt bedre for Norges eneste Formel 3-fører som kjemper om 3. plassen i sammendraget.

Ebbesvik kjørte seg fra 16 og opp til sjuendeplass, og hadde også løpets beste rundetid.

- Igjen viser jeg at jeg kan kjøre raskere enn alle, men for å være ærlig er jeg lei av alle de tekniske problemene. Jeg leverer, men det er en del ting rundt meg som ikke fungerer som det skal om dagen.