NRK Meny
Normal

Mer bil-frustrasjon for Ebbesvik

Tekniske problemer ødela for en topplassering i helgens Formel 3 løp i Valencia. Trøsten er at bergenseren satte beste rundetid på Jerez.

Thor-Christian Ebbesvik
Foto: tce-racing.com

Thor-Christian Ebbesvik har vunnet hvert eneste løp han har kjørt på banen i Valencia. Men denne helgen satte tekniske problemer en stopper for Champagne og feiring.

- Jeg blir ganske frustrert etter en slik helg, og lurer egentlig på når jeg virkelig skal se lyset i tunnelen. Årets sesong startet med massevis av tekniske problemer, men så har det virkelig løsnet i de siste løpene. Men nå i helgen var vi tilbake der vi startet, forklarer han i en pressemelding.

Problemene startet på kvalifiseringen


Allerede på kvalifiseringen begynte problemene å komme for 25-åringen som kvalifiserte seg til 12. startspor. Under selve løpet ble det ikke bedre.


- Jeg slet veldig med å få bilen i gir, og til slutt gikk hele girspaken i stykker. Da fikk jeg ikke giret og jeg måtte kjøre rundt hele banen i fjerdegir. Jeg tapte masse og kom i mål på en 16. plass. Og det betød også at jeg måtte starte som nummer 16 i det neste løpet.


Satte beste rundetid

I søndagens løp skulle det gå litt bedre for Norges eneste Formel 3-fører som kjemper om 3. plassen i sammendraget.

Ebbesvik kjørte seg fra 16 og opp til sjuendeplass, og hadde også løpets beste rundetid.

- Igjen viser jeg at jeg kan kjøre raskere enn alle, men for å være ærlig er jeg lei av alle de tekniske problemene. Jeg leverer, men det er en del ting rundt meg som ikke fungerer som det skal om dagen.

Siste video

Programleder: Mariann Reikerås