Måneformørkelsen skyld i jordskjelv

Det mener i alle fall astrolog Per Henrik Gullfoss.

Like før klokka 6.30 tirsdag morgen starta det som skulle bli en total måneformørkelse, og det kan ifølge astrologen ha ført til både jordskjelv og forstyrrelser i følelseslivet.

- Det som skjer ved måneformørkelse er at månens energi blir avstengt, og vi merker den ikke. I tradisjonell astrologi er måneformørkelse forbundet med skremmende ting som katastrofer og mystiske ting som ikke kan forklares.

Jordskjelv

Mandag var det flere mindre jordskjelv på Sunnhordland, og måneformørkelsen kan være forklaringa sier Gullfoss.

- Måneformørkelsen kan så absolutt ha sammenheng med jordskjelvene på Sunnhordland. I gammel astrologi var sol og måneformørkelser forbundet med fysiske fenomener som nettopp jordskjelv og stormer.

- Fra gammelt av er derfor måneformørkelse ikke noe godt varsel.

– Ikke bli redd

Også følelseslivet kan bli merka av fenomenet i dag.

- Måneformørkelse kan føre til problematiske og vanskelige ting. Det er et tidspunkt der man må være oppmerksom på hva man føler og hvordan man har det.

- Så dersom noen har en tung dag i dag, så er ikke det så rart?

- En fullmåne forsterker alltid følelsene våre. Vi er 75 % vann, og fullmånen drar vann i oss på samme måte som ved flo og fjære. Dermed kan man få en følelse av tomhet.

- Det er derfor ingen grunn til å bli redd dersom man blir deprimert i dag. De færreste kan styre sine følelser totalt.

- Det eneste vi kan gjøre for å gardere oss fra påvirkninga er å tenke med hjertet i stedet for å tenke med hodet. Det betyr å være et sted i kjærlighet.

Søk i valresultata

valg-dekorasjon