NRK Meny

Hammerangrep på campingplass

 • TRE LETTERE SKADD:

  Tre av personene som ble skadet i angrepet på Bergen Camping i natt er lettere skadet. Det opplyser Helse Bergen i en pressemelding mandag morgen. De tre er to menn i 20-årene og en mann i 50-årene. Tilstanden til det fjerde offeret er ennå ikke kjent.

 • TRE SIKTET FOR VOLDSEPISODEN:

  Politiet har pågrepet og siktet tre personer etter voldsepisoden på en campingplass i Bergen i natt. Politiet fikk tips om de tre personene etter at bilen deres sto parkert ved NAF-bygget på Kvamskogen. De tre fraktes til politistasjonen i Bergen for avhør.

 • TRE SJEKKES MOT HAMMERANGREP:

  Politiet undersøker tre personer på en campingplass på Kvamskogen etter hammerangrepet på Bergen Camping i natt. Politiet har fått tips om at bilen deres kan være den som ble brukt under den grove voldsepisoden i natt. Bevæpnet politi gikk inn på campingplassen på Kvamskogen og sjekker nå om de kan være gjerningsmennene.

 • TRE SKADD I HAMMERANGREP:

  Politiet rykket i natt ut til Bergen Camping i Åsane, etter at tre menn hadde kommet til plassen og gått til angrep på tre andre personer på campingplassen. De gikk til angrep blant annet med en hammer. De tre skadde blødde alle og en av dem har trolig brukket en arm. Politiet har lett etter gjerningsmennene med flere patruljer i natt.