Brann vant 1-0 mot Tromsø

Følg Branns hjemmekamp mot Tromsø direkte på radio og nett hos NRK.

Eliteserien fotball 2016: Brann - Tromsø.
Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Brann tar søndag kveld klokken 20 imot Tromsø til hjemmekamp i eliteserien på Brann Stadion. Kampen kan du følge her, eller høre direkte på P1 i Hordaland eller her:

Med seier kan Brann feste et solid grep om sølvet, i alle fall medalje, dersom en eller begge av Haugesund og Odd feiler i sine bortekamper klokken 18.

Brann har gjort Stadion til et fort så langt i år. Selv om de to siste hjemmekampene mot Rosenborg og Viking har endt uavgjort, står rødtrøyene med den sterke statistikken 8-3-0 på hjemmebane.

Brann bør dessuten ha med seg godt med selvtillit fra forrige helgs sterke 3-1-seier borte over Bodø/Glimt.

Tromsø kan også ta med seg selvtillit fra den sterke innsatsen mot Rosenborg i cupen i midtuken, men med ekstraomganger i den kampen og tre dager mindre hvile enn Brann, bør Brann kunne dra nytte av en fysisk fordel.

Mens Brann kjemper om medalje, må Tromsø passe seg litt for nedrykk. Kveldens bortelag har tilsynelatende god margin ned til nedrykkslagene, men er likevel etter all sannsynlighet avhengige av å plukke noen flere poeng for å holde godtgående Stabæk, og Lillestrøm, som har fått ny trener i Arne Erlandsen, bak seg.

I kveld har Tromsø Kent-Are Antonsen suspendert og Hans Nordbye er tvilsom med skade. Brann mangler trolig Piotr Leciejewski og Kristoffer Barmen med skade, men Daniel Braaten og Bismar Acosta er suspenderte.