NRK Meny

Enebolig i brann i Svartefjorden

 • Én person funnet død etter brann

  Én person er funnet omkommet i eneboligen i Svartefjorden i Fana som brant tirsdag. Vedkommende er ikke identifisert, men politiet antar at det er den savnede kvinnen i 80-årene, sier operasjonsleder Morten Kronen i Vest politidistrikt.

 • Holder vakt ved nedbrent enebolig

  Brannvesenet kommer til å holde vakt ved boligen som har brent ned i Fana utover dagen og kvelden, for å være sikker på at flammene ikke blusser opp igjen. – Vi gjør dette fordi det er meldt kraftig vind i kveld, og for å være sikker på at flammene ikke blusser opp igjen, sier innsatsleder Frank Listøl.

 • Får flytte hjem igjen

  Brannvesenet har nå full kontroll på brannen i Fana, og driver med etterslukking. Fire personer som var evakuert etter brannen får nå flytte hjem igjen.

  Laster Twitter-innhold
 • Kvinne i 80-årene savnet

  Politiet bekrefter nå overfor NRK at det er en kvinne i midten av 80-årene som bodde i boligen i Svartefjorden, og som er meldt savnet etter brannen. De nærmeste pårørende er varslet.

  Skadet hus etter boligbrann i Fana
  Foto: Torstein Bjørkås / NRK
 • Kontroll på brannen

  Brannvesenet har no kontroll på brannen i einebustaden i Svartefjorden i Fana. Det opplyser politiet på staden. – Flammane er dempa. Huset er totalt utbrent, seier innsatsleiar Frank Listøl. Ein eldre person er sakna.

Siste video

13 lam rømde då bilen dei vart frakta med kolliderte. Dyretransporten fekk ein brå stopp og sauene stakk til skogs.
 Programleder Mariann Reikerås