Enebolig i brann i Svartefjorden

 • Én person funnet død etter brann

  Én person er funnet omkommet i eneboligen i Svartefjorden i Fana som brant tirsdag. Vedkommende er ikke identifisert, men politiet antar at det er den savnede kvinnen i 80-årene, sier operasjonsleder Morten Kronen i Vest politidistrikt.

 • Holder vakt ved nedbrent enebolig

  Brannvesenet kommer til å holde vakt ved boligen som har brent ned i Fana utover dagen og kvelden, for å være sikker på at flammene ikke blusser opp igjen. – Vi gjør dette fordi det er meldt kraftig vind i kveld, og for å være sikker på at flammene ikke blusser opp igjen, sier innsatsleder Frank Listøl.

 • Får flytte hjem igjen

  Brannvesenet har nå full kontroll på brannen i Fana, og driver med etterslukking. Fire personer som var evakuert etter brannen får nå flytte hjem igjen.

  Laster Twitter-innhold
 • Kvinne i 80-årene savnet

  Politiet bekrefter nå overfor NRK at det er en kvinne i midten av 80-årene som bodde i boligen i Svartefjorden, og som er meldt savnet etter brannen. De nærmeste pårørende er varslet.

  Skadet hus etter boligbrann i Fana
  Foto: Torstein Bjørkås / NRK
 • Kontroll på brannen

  Brannvesenet har no kontroll på brannen i einebustaden i Svartefjorden i Fana. Det opplyser politiet på staden. – Flammane er dempa. Huset er totalt utbrent, seier innsatsleiar Frank Listøl. Ein eldre person er sakna.