Brann er videre i cupen etter 3-1-seier

Erik Huseklepp fikk sitt første mål for sesongen, da han satte spikeren i Fyllingsdalens kiste. Brann er videre i cupen etter 3-1 seieren.

Brann

BRANN SNUDDE KAMPEN: Erik Huseklepp fikk sette en straffe i det 90. minutt. Han fikk sitt første mål i sesongen, og Brann vant 3-1 mot Fyllingsdalen.

Bergen reiste til drabantbyen Fyllingsdalen med toppet lag. Det var få endringer i lagoppstillingen fra forrige kamp i Eliteserien, mot Vålerenga.

Rikard Norling

STILLER FORBEREDT: Trener Rikard Norling sender ikke et B-preget lag til å møte Fyllingsdalen.

Rikard Norling hadde god grunn til å sende sine beste menn, for Brann har hatt store problemer på Varden tidligere. Forrige kamp endte 0-1 mot Fyllingen.

3. runde i cupen var likevel første møtet med det nye laget, etter at Fyllingen og Løv-Ham slo seg sammen.

Senai Hagos

NYTT LAG: Dette blir første møte mellom Brann og Fyllingsdalen, etter at lagene Fyllingen og Løv-Ham gikk sammen.

– Det er like viktig å stille forberedt i cupen som i eliteserien, sa Norling før kampen.

1–0 Fyllingsdalen i 1. omgang

Ingen av lagene imponerte særlig i starten av kampen. Fredrik Haugen skaffer Brann et gult kort etter at han dro ned Senai Hanos.

Etter 40 minutter fikk Fyllingsdalen en fulltreffer signert Erik Kampenes. Hjemmelaget ledet 1-0 til pause.

– Vi skal fortsette å holde presset oppe i neste omgang. Det er det som har kjennetegnet oss i hele år, at vi greier å holde presset oppe, sa Kampenes i pausen.

– Vi skaper sjanser, men klarer ikke å få de i mål. Vi skal gjøre alt vi kan for å snu dette i andre omgang, svarte Branns Erlend Hanstveit.

Fyllingsdalen

TOK LEDELSEN: Fyllingsdalen ledet i første omgang etter at Erik Kampenes fikk satt 1-0. I andre omgang raknet det fullstendig da spillerne ble merkbart slitne, ifølge trener Bjørnarson.

Brann dominerer i 2. omgang

Trener Norling må ha levert noen magiske ord i pausen, som han også har gjort før, for Hanstveit løfte ble raskt oppfylt.

Ni minutter ut i andre omgang fikk Amin Askar utlignet for Brann, 1-1.

I det 71. minutt gikk Brann inn i ledelse. Fredrik Haugen hadde en god sjanse etter innlegg fra Askar, men keeper reddet. Jakob Orlov snappet opp returen, og stillingen var 2-1.

Erik Huseklepp startet sesongen med å klage på eget måltørke. I det 90. minutt fikk han en fulltreffer og satte 3-1.

Brann vant 3-1 og er videre til fjerde runde i cupen.

publikum

FORNØYD FANS: Seiere har vært få for Brann-fansen, men i kveld fikk de se laget gå videre i cupen.

– Nå skal vi hem och fira!

Trener Rikard Norling har bursdag og fikk gaven han ville ha.

– Nå skal vi hjem og feire! sier Norling etter kampen.

– Guttene er utrolig sterke. Det går imot dem hele veien, men de greier å snu det og vi vinner. De lykkes med det de skal syns jeg, nå syns jeg vi er sterke. Vi trenger litt framgang, så dette er vi glade for.

Fyllingsdalen ble slitne på slutten, innrømmer trener Olafur Ørn Bjarnason.

– Spillerne gjorde det litt for vanskelig for seg selv da de ble slitne. Brann legger press på oss, og vi gir fra oss ballen for lett. Da går det oss imot, sier Bjørnason.