NRK Meny
Normal

– Vinden skal roe seg mot ettermiddagen

Den sterke vinden som var meldt i går skal roe seg utover ettermiddagen. I morgen kan det blåse opp igjen, melder meteorologen.

Nina på Fedje

VIND FRA VEST I MORGEN: Meteorologen melder sterk kuling og perioder med liten storm fra vest i hele fylket.

Foto: 03030-tipser

Uværet som var meldt i Hordaland, blir ikke så ille i dag som først antatt. Meteorologen melder at vinden skal roe seg noe utover ettermiddagen. Mot kvelden kan det blåse liten storm langs kysten nord for Bergen, det melder meteorolog Aslaug Skålevik Valved.

I innlandet er det ventet mer nedbør og stigende temperaturer, og snøgrensen ligger på 400–600 meter.

Det er fortsatt stor snøskredfare og vanskelige kjøreforhold på fjellet. Det vil være utrygt for torden og haglbyger i hele fylket.

Været i morgen

– I morgen dreien vinder i vestlig retning, samme som under uværet «Nina», men vinden blir ikke like sterk, sier Valved.

Det vil bli sterk kuling og perioder med liten storm fra vest i hele fylket i morgen. Om kvelden vil vinden minke til sørvestlig liten kuling. Det er ventet regn og regnbyger og omtrent samme snøgrense som i dag, kanskje litt lavere utover dagen og kvelden. Også i morgen vil det være utrygt for torden og haglbyger i fylket.

Mange fortsatt uten strøm

Ifølge avisen Nordhordland er det fortsatt er strømproblemer i Meland som følger av «Nina» og dagene etter uværet. BKK har nå folk ute som går langs strømlinjene for å finne ut hva som skaper problemer, skriver avisen.

BKK sine nettsider kan du finne en oversikt med oppdateringer om strømnettet. Om du ikke skulle finne din adresse, ber BKK deg om å ringe til deres kundesenter på 05123.