NRK Meny
Normal

YouNameit på Innlandsscenen

Onsdag møttes gamle venner på Innlandsscenen. Karene i bandet «YouNameit» fra Lillehammer var i musikkmiljøet på 80-tallet.

YouNameit spiller på Innlandsscenen.

YouNameit spiller på Innlandsscenen.

– Vi spilte sammen på 80-tallet og møttes igjen i voksen alder. Målet er å ha det morsomt med musikk, sier Bjørn Mølmen.

Gruppa begynte med tre mann på gitar i 2007, i dag er YouNameit et fullt band med fem medlemmer: Lasse Jensen (sang, gitar, perkusjon), Bjørn Mølmen (sang, gitar, keyboards, munnspill), Lars Petter Mathisrud (sang, elbass, elkontrabass), John Børre Bjørnsrud (sang, gitarer), Kurt Ove Bråthen (trommer).

Cover og egne låter

Gruppa sier de selv ikke holder seg til noen spesiell sjanger, men gjerne spiller sanger som folk kanskje har glemt, men som fortjener å komme fram i lyset igjen. I dag spiller de gjerne gitarbasert poprock, country og blues.

På Innlandsscenen stilte de med tre egne låter, «Med fanden på tur», «Sommerregn» og «Godnatt lille mann».

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • En sjåfør ble fotgjenger

    UP stanset en bilist i 117 kilometer i timen i 80-sone på riksveg 3 ved Ådalsbruk litt over klokka 11.00 i formiddag. Vedkommende ble fratatt førerkortet og blir anmeldt.

  • Innbrudd og tjuveri i Alvdal

    Politiet etterforsker innbrudd og tjuveri fra Byggservice i Alvdal. Det er stjålet et strømskap. En blå, svenskregistrert bil er observert i området, skriver politiet på Twitter.

  • Johan C. Løken er død

    Gårdbruker og politiker Johan C. Løken fra Elverum er død, 73 år gammel. Det skriver Østlendingen. Løken var stortingsrepresentant for Høyre og landbruksminister i Kåre Willochs regjering fra 1981 til 1983. Han døde i morges etter en tids sykdom.