NRK Meny

Vil ikke krangle om politihovedsete

Politimestrene bør ikke krangle om hvor hovedsetet for et framtidig, stort politidistrikt i Innlandet skal ligge. Det mener politimesteren i Gudbrandsdal, Arne Hammersmark. Hans kollega i Hedmark, Tormod Bakke, har tidligere i høst gått ut og sagt at hovedsetet bør være på Hamar. Hammersmark sier han ikke ønsker en lokaliseringsdebatt. Regjeringen vurderer nå hvor mange politidistrikter det skal være i framtida, og hvor hovedsetene skal ligge.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Hotell vant gjev pris

  Festningshotellet i Kongsvinger vant i kveld «Historic Hotel Castle Award». Prisen ble delt ut på et slott i Dublin. – Dette er helt fantastisk moro, sier Monica Grønvoll Aaen, direktør ved Festningshotellet i Kongsvinger til NRK.

 • Nominert til årets ildsjel

  Evelyn Veisten, leder i Østre Toten helselag, er en av fem nominerte til prisen "årets ildsjel" under Idrettsgallaen i januar. I dag fikk hun den overraskende nyheten, og ble naturlig nok svært stolt og glad! TV-titterne og en jury skal stemme frem vinneren.

  Evelyn Veisten
  Foto: Anne Næsheim / NRK
 • Oppdatering trafikkulykke Fv26

  To personer var involvert i trafikkulykken på Tolga, begge er uskadd. Det er noen materielle skader på bilen. Trafikken går som normalt.