NRK Meny

Venabygdsfjellet Vel

 • Velforening anmeldt

  Tidligere leder i Venabygdsfjellet Vel, Mathias Harang, har anmeldt foreninga fordi han mener den har blitt benyttet som skalkeskjul for næringsutvikling. Leder Terje Scavenius sier styret nå avventer den rettslige behandlingen.

 • Styreleder kastet fra velforening

  Styreleder Mathias Harang i Venabygdsfjellet Vel ble kastet etter et fire timers ekstraordinært årsmøte på lørdag. Foreningen har i lengre tid hatt konflikter om en rekke saker. Ny leder er Terje Scavenius.

 • Bråk i Venabygdsfjellet Vel

  Styreflertallet i Venabygdsfjellet Vel vil kaste styrelederen sin, Mathias Harang. Det er styrelederens påstander om mulige misligheter, rolleblanding og samrøre som får flertallet til å reagere, skriver GD.- Vi kan ikke leve med en styreleder som sprer udokumenterte påstander mot enkeltpersoner i styret, sier Torstein Steine i Venabygdsfjellet Vel. Harang mener på sin side velet er blitt et redskap for næringsutvikling i regi av Destinasjon Venabygdsfjellet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Vil endre navn på storfylket

  Hedmark KrF vil at det sammenslåtte innlandsfylket skal hete Hedmark og Oppland og ikke Innlandet som fylkestinga har bestemt. 20 stemte for, og 9 stemte imot forslaget som var oppe til avstemning. Vedtaket sendes nå inn til stortingsgruppa.

 • Nyvalgt fylkesleder KrF

  Oluf Maurud ble enstemmig valgt som ny leder av kristelig folkeparti i Hedmark på partiets fylkesårsmøte i dag. Maurud (60) er fra Brumunddal, og sitter i kommunestyret på Ringsaker.

  Oluf Maurud
  Foto: Jorun Vang / NRK