NRK Meny
Normal

Direkte fra 19.00: Julekonsert fra Dombås

Dovrejul, kalles arrangementet. I spissen står flere internasjonale stjerner som har kommet hjem til Dovre for å feire jul. Konserten kan du se her.

En rekker artister kommer hjem til Dovre for å feire jul. Det vil de gjøre sammen med deg. Vi sender konserten i Dombås kirke direkte fra 19.00.

19 år gamle Mari Midtli har trollbundet mange med sin kveding. Torsdag er hun blant artistene som feirer jul på Dombås.

Det er store artister som samles i Dombås kirke 5. juledag. Dette er den andre av to konserter som arrangeres under navnet Dovrejul denne romjula.

Guro Kleven Hagen

22 år gamle Guro Kleven Hagen har blitt en av Nord-Europas mest anerkjente fiolinister.

Foto: Nordic Artist Managment

Per Arne Glorvigen, som til vanlig lever og virker som musiker og komponist i Paris har kommet hjem for å holde konsert.

– Det har kommet nysnø og det har vært sol i et par dager, så det er en utrolig julestemning her, sier han.

Sammen med broren, Bjørn Sigurd Glorvigen, inviterer han til en konsert som «Dovre sjelden ser maken til».

Mari Midtli, Guro Kleven Hagen, Gustav Rørmark, Ståle Storløkken og Glorvigen-brødrene selv, blir alle å høre. I tillegg Opptrer Lesja barnekor og Innlandet Sinfonietta under ledelse av Atle Sponberg, som i mange år har ledet Kringkastingsorkesteret.

Kvelden åpner med urpremieren av verket «Bygda mi» som elever ved Nord-Gudbrandsdal videregående skole har skrevet på bestilling av Storløkken.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Palestinere mot Trump i Gjøvik

  Omlag 50 personer deltok i en markering i Gjøvik torsdag kveld mot Donald Trumps anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad. Palestinakomiteen i Oppland sto bak demonstrasjonen. De mener den norske regjeringa må gripe inn i fredsprosessen i området.

  Palestinademonstrasjon Gjøvik
  Foto: Mohammad Alkordi
 • Tre til sjekk etter trafikkulykke

  Tre personer er sendt til legevakt for en sjekk etter et trafikkuhell Moelv sentrum i ettermiddag. To biler var involvert i uhellet og trafikken dirigeres forbi stedet.

 • Dømt for grov voldtekt i Sverige

  En 19 år gammel kvinne og to menn på 22 år fra Eidskog og Sør-Odal er dømt for grov voldtekt i Sverige, skriver Glåmdalen. Det var i slutten av juli at de tre oppsøkte en mann på gaten i Charlottenberg, og tvang ham til å bli med på en biltur. Offeret ble kjørt til et skogholt der han ble utsatt for grov vold og voltekt. De tre personene ble dømt i Karlstad tingrett i midten av oktober.