NRK Meny
Normal

Direkte fra 19.00: Julekonsert fra Dombås

Dovrejul, kalles arrangementet. I spissen står flere internasjonale stjerner som har kommet hjem til Dovre for å feire jul. Konserten kan du se her.

En rekker artister kommer hjem til Dovre for å feire jul. Det vil de gjøre sammen med deg. Vi sender konserten i Dombås kirke direkte fra 19.00.

19 år gamle Mari Midtli har trollbundet mange med sin kveding. Torsdag er hun blant artistene som feirer jul på Dombås.

Det er store artister som samles i Dombås kirke 5. juledag. Dette er den andre av to konserter som arrangeres under navnet Dovrejul denne romjula.

Guro Kleven Hagen

22 år gamle Guro Kleven Hagen har blitt en av Nord-Europas mest anerkjente fiolinister.

Foto: Nordic Artist Managment

Per Arne Glorvigen, som til vanlig lever og virker som musiker og komponist i Paris har kommet hjem for å holde konsert.

– Det har kommet nysnø og det har vært sol i et par dager, så det er en utrolig julestemning her, sier han.

Sammen med broren, Bjørn Sigurd Glorvigen, inviterer han til en konsert som «Dovre sjelden ser maken til».

Mari Midtli, Guro Kleven Hagen, Gustav Rørmark, Ståle Storløkken og Glorvigen-brødrene selv, blir alle å høre. I tillegg Opptrer Lesja barnekor og Innlandet Sinfonietta under ledelse av Atle Sponberg, som i mange år har ledet Kringkastingsorkesteret.

Kvelden åpner med urpremieren av verket «Bygda mi» som elever ved Nord-Gudbrandsdal videregående skole har skrevet på bestilling av Storløkken.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Bortvist fra oktoberfest i Elverum

    To menn er bortvist fra "Oktoberfesten" i Elverum sentrum sent fredag kveld. Mennene, en i 20-åra og en i 40-åra, ble vist bort på grunn av ufin oppførsel, melder Politiet i Innlandet på Twitter.

  • Bil av veien på fv.51

    Bil har kjørt av veien på fv.51 Golsfjellet, på Opplandsiden av fylkesgrensen. Nødetater er på vei.

  • Flere politistillinger i Innlandet

    Innlandet politidistrikt har fått 41 nye stillinger for 2017. 20 av dem øremerkes etterforskning og forebygging, blant annet ved å følge opp nærpolitireformen og straffesaker bedre. 14 av stillingene skal gå til de tre geografiske driftsenhetene.