NRK Meny
Normal

Direkte fra 19.00: Julekonsert fra Dombås

Dovrejul, kalles arrangementet. I spissen står flere internasjonale stjerner som har kommet hjem til Dovre for å feire jul. Konserten kan du se her.

En rekker artister kommer hjem til Dovre for å feire jul. Det vil de gjøre sammen med deg. Vi sender konserten i Dombås kirke direkte fra 19.00.

19 år gamle Mari Midtli har trollbundet mange med sin kveding. Torsdag er hun blant artistene som feirer jul på Dombås.

Det er store artister som samles i Dombås kirke 5. juledag. Dette er den andre av to konserter som arrangeres under navnet Dovrejul denne romjula.

Guro Kleven Hagen

22 år gamle Guro Kleven Hagen har blitt en av Nord-Europas mest anerkjente fiolinister.

Foto: Nordic Artist Managment

Per Arne Glorvigen, som til vanlig lever og virker som musiker og komponist i Paris har kommet hjem for å holde konsert.

– Det har kommet nysnø og det har vært sol i et par dager, så det er en utrolig julestemning her, sier han.

Sammen med broren, Bjørn Sigurd Glorvigen, inviterer han til en konsert som «Dovre sjelden ser maken til».

Mari Midtli, Guro Kleven Hagen, Gustav Rørmark, Ståle Storløkken og Glorvigen-brødrene selv, blir alle å høre. I tillegg Opptrer Lesja barnekor og Innlandet Sinfonietta under ledelse av Atle Sponberg, som i mange år har ledet Kringkastingsorkesteret.

Kvelden åpner med urpremieren av verket «Bygda mi» som elever ved Nord-Gudbrandsdal videregående skole har skrevet på bestilling av Storløkken.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Mor og far feirer OL-gull

  Det ble gull i laghopp i PyeongChang i dag. Lillehammer gutten Robert Johansson var ankermann på det norske gullaget. Hjemme hos mor Helga og far Gorm Johansson på Vingnes i Lillehammer var det vill jubel.

  Gorm og Helga Johansson
  Foto: ALEXANDER NORDBY / NRK
 • Skyldig i forsettlig drap


  I ankesaken mot mannen som ble dømt for drapet på Egil Tostrup Bråten fra Våler (bildet), har juryen i Borgarting lagmannsrett kjent han skyldig i forsettlig drap og forsøk på grovt ran. Straffeutmålingen blir klar senere.

  Tostrup Bråten, åsted
  Foto: POLITIET/RUNA VICTORIA ENGEN / NRK
 • Lastebilvelt - Dovrebanen er stengt

  Ingen ble skadd da en lastebil veltet i Jernbanegata i Stange litt før klokka 10.00 i formiddag.Bane Nor melder at Dovrebanen er sperret mellom Stange og Tangen etter lastebilvelten. For biltrafikken er det lokal omkøring.