NRK Meny

Utforkjørsel ved Nydal

 • Beruset fører

  Føreren av bilen som kjørte av veien ved Nydal var beruset. Han blir anmeldt og fratatt førerkortet. Videre blir han behandlet av helsevesenet for mulige bruddskader, melder politiet.

 • Trafikkulykke ved Nydal

  En bil har kjørt av veien og inn i autovernet ved Nydal nord for Hamar. En person er skadd, men politiet vet foreløpig ikke hvor hardt skadd vedkommende er. Det er dirigering av trafikken i sørgående retning, og noe kø. Politiet er på stedet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ingen pågrepet etter brann

  Politiet har fortsatt ikke pågrepet noen etter brannen ved rådhuset i Raufoss i går kveld. Det brant ved søppelkassene utenfor rådhuset og videobilder viser at en person bar paller til arnestedet.

 • Ønsker tips om brann

  Politiet ønsker tips fra publikum som har sett en mørkkledd person i forbindelse med en brann i Raufoss i kveld. Politiet tror brannen er påsatt etter funn av paller på en kasse over et kjøleaggregat, samt at det er sikret en video av hendelsen.

 • Brann i søppelkasse ved rådhus

  Det begynte å brenne i en søppelkasse utenfor rådhuset på Raufoss ved 21.30-tida. Brannen ble raskt slukket. Brannårsaken er ikke kjent, men politiet utelukker ikke at den kan være påsatt og gjør søk i området. Et vindu ble ødelagt i brannen.