NRK Meny
Nye E6 Gardermoen - Kolomoen
Foto: Erik Engen / NRK

Utbygging E6 Kolomoen-Moelv

 • Byggestart E6 Kolomoen neste år

  Det kan bli byggestart for ny E6 mellom Kolomoen og Moelv allerede neste år. Fylkesråd Anne Karin Torp Adolfsen i Hedmark er styrket i troen etter et møte de nylig har hatt med vegutbyggingsselskapet Nye Veier.

 • Endringer i Åkersvika

  Kongen i statsråd har i dag vedtatt å endre grensene for Åkersvika naturreservat. Dermed kan Stange og Hamar vedta reguleringsplan for en fremtidig utvidelse av E6 mellom Kåterud i Stange og kommunegrensen mellom Hamar og Ringsaker.

 • E6 til politisk behandling

  Planene for utbygging av E6 nord i Stange og gjennom Hamar, er nå sendt til endelig politisk behandling i de to kommunene. Vegesenet foreslår fire felt mellom Kåterud i Stange og Arnkvern på grensen til Ringsaker. Det skal også legges til rette for fire felt på riksvei 25 mellom Åkersvika og Åker allé.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Kinesisk snøkunst til Beitostølen

  Neste veke kjem ei gruppe med kinesiske snøskulptørar til Beitostølen for å starte arbeidet med eit stort kunstverk i snø, melder OA. I alpinbakken har dei nå laga ein snøhaug på tusen kubikk som dei langreiste kunstnarane skal få boltre seg i. Kunstverket er ein del av avtala som Beitostølen resort har inngått med millionbyen Harbin i Kina.

 • Bil velta mellom Moelv og Brøttum

  Ein bil ligg på sida etter ei utforkøyring på fylkesveg 213 mellom Moelv og Brøttum, like ved Ulvenkrysset, skriv Ringsaker blad. Bilen har treft brøytekanten før han velta inn i vegbana. Politiet var på staden rundt klokka 17 i ettermiddag. Dei har så langt ikkje sett noko til føraren av bilen. Trafikken blir dirigert manuelt forbi staden.

 • Stort underslag for retten

  Tirsdag må en bonde fra Hedmark og en tidligere regnskapssjef i Gartnerhallen møte i retten, tiltalt for å ha underslått 49 millioner kroner fra frukt- og grøntprodusenten. Ifølge førstestatsadvokat Geir Kavlie i Økokrim er dette en av de mer alvorlige underslagssakene Økokrim har hatt, skriver NTB.