NRK Meny

Ulykkessjåfør i varetekt

En polsk trailersjåfør er varetektsfengslet i fire uker etter en alvorlig kollisjon på riksvei 3 nord for Rena i slutten av februar. Hengeren på vogntofget han kjørte kom over i motsatt kjørefelt og traff en personbil. Politiet har fått sjåføren fengslet for å unngå at han rømte landet, melder Østlendingen. De to som satt i personbilen ble sendt til Oslo Universitetssykehus med alvorlige skader.

Ulykke nord for Rena
Foto: Arne Trolldalen / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Front mot front

    To biler var involvert i en trafikkulykke på fylkesvei 33 mellom Odnes og Vestrumsbygda nå i ettermiddag. Ifølge politiet skal det være en front mot front–kollisjon. To personer ble sendt til sjukehus, en person ble sendt til legevakt, mens en er uskadd.

  • Akan-pris til Kongsberg

    Akan-prisen, som er en pris som går til en virksomhet som har jobbet svært godt rusforebyggende, går i år til Kongsberg Defense and Aerospace. Akan kompetansesenter sier bedriften jobber svært systematisk med forebygging av avhengighetsproblematikk.

  • Russen får ikke nyte medbrakt

    Helsedirektoratet presiserer at russen ikke kan nyte medbrakt alkohol på russetreff. Politidirektoratet har sendt ut nye retningslinjer, som skal sikre at reglene for alkoholbruk på offentlig sted blir håndheva likt i alle politidistrikt.