NRK Meny
Normal

Tre skadd i trafikkulykke på E6

Tre personer ble skadd i en trafikkulykke på E6 ved Fryasletta nord for Ringebu i Gudbrandsdalen lørdag. En av personene satt lenge fastklemt, opplyser politiet.

Laster kart, vennligst vent...

Politiet fikk melding om ulykka rundt 17.20 lørdag ettermiddag.

– Det vi vet er at to personbiler har kollidert, men vi vet ikke hvordan, sier operatør ved Gudbrandsdal politidistrikt Jon Wilberg.

To av personene skal være lettere skadd.

Vegen åpen igjen

Ulykka skjedde ved Gunstadmoen 3-4 kilometer sør for Fryasletta. En periode ble vegen stengt før politiet dirigerte trafikken forbi ulykkesstedet.

– Nå er vegen ryddet og åpen igjen for trafikk, sa Wilberg til NRK lørdag kveld.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • – Pass på plasten!

  Visepolitimester i Innlandet, Arne Hammersmark, advarer bønder og andre mot flom. – Dersom rundballer, campingvogner eller andre ting av plast blir tatt av flom, kan det bli etterforskning og straff, sier han og viser til at forurensing av plast er et stort problem.

  Rundball langs elveleie
  Foto: Hilde Skarvøy Gjestland / NRK
 • HELFO legger ned kontorer

  Regjeringen har bestemt at de 22 kontorene til Helfo skal reduseres til 6 fra juli neste år. Det betyr at kontorene i Vågå og Brumunddal blir lagt ned. Helfo hører under Helsedirektoratet. Ansatte som rammes av nedleggelsene, får tilbud om jobb i et av de seks kontorene som fortsatt skal eksistere.

  Helfo logo
 • Stor økning for HINN

  Søkningen til Høgskolen i Innlandet øker med 12,75 % sammenlignet med i fjor. Det viser tallene fra Samordna opptak. 6932 søkere har ett av HINNs studier øverst på sine prioriteringslister i det samordna opptaket. Det er nesten 800 flere enn i fjor.