NRK Meny
Normal

Tre siktet for vold etter narko-oppgjør i Moelv

Tre menn er pågrepet etter en voldsepisode i Moelv sentrum torsdag kveld. En fjerde mann er innlagt på sjukehus med alvorlige skader i ansiktet. De fire kommer fra narkotika-miljø.

Laster kart, vennligst vent...

– Dette er ikke snakk om blind eller tilfeldig vold. Bakgrunen er at dette er et oppgjør i et narkotikamiljø, sier politiadvokat Sten Floor Nelson i Hedmark politidistrikt.

Rundt 21.30 torsdag kveld fikk politiet melding om en voldsepisode i Moelv. I løpet av natta ble tre menn i 20-åra, alle fra Hedmarken, pågrepet. De tre sitter fremdeles i avhør.

En fjerde mann ligger på sjukehus med alvorlige ansiktsskader.

Siktet for legemsbeskadigelse

De tre pågrepne er siktet for legemsbeskadigelse.

Politiet har gjennomført teknisk etterforskning, avhørt vitner, og avhører nå de siktede.

De fire mennene er kjente for politiet, og kjenner også hverandre, sier politiadvokat Floor Sten.

Han kan ikke si noe om hva de tre har forklart, og kan heller ikke si hvor lenge de tre vil være fengslet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Langt hopp av Lundby

    Maren Lundby fra Kolbukameratene er i storform. Under første omgang av laghoppingen fra Hinterzarten hoppet Lundby 109 meter, lengst av samtlige hoppere. Det norske laget ligger på sjuendeplass etter første omgang. Japan leder foran Tyskland.

  • Kokslien vant i kombinert

    Mikko Kokslien fra Søre Ål vant fredagens kombinertrenn i kontinentalcupen i Colorado. Kokslien slo Truls Sønsthagen Johansen fra Elverum med seks tideler. Duoen var langt bak etter hoppdelen, men i langrennsdelen var nordmennene klart best.