NRK Meny
Normal

Tre personer skadet i frontkollisjon

Det har vært en frontkollisjon mellom to biler på riksvei 15 ved Grotli i Skjåk kommune i Oppland.

Laster kart, vennligst vent...

Ifølge politiet i Innlandet er tre personer skadet i ulykken, men ingen av dem alvorlig.

Operasjonsleder Kjartan Waage hos politiet i Innlandet, opplyser at det var en varebil som kolliderte med en personbil som trakk en campingvogn.

Selve ulykken skjedde i krysset mellom riksvei 15 og fylkesvei 63 rett før Oppljostunnelen. Dette er nesten ved fylkesgrensa mellom Oppland og Sogn og Fjordane.

– Det var totalt fem personer i bilene, men ingen av dem ble alvorlig skadet. To av dem er lettere skadet og kjørt til legevakt. En person har et benbrudd og er kjørt til sykehus i Ålesund, sier Kjartan Waage.

Ytterligere to personer kom fra ulykken uten skader.

Vegen var en stengt en periode etter ulykken, og det var omkjøring over gamle Strynefjellsvegen, fylkesvei 258. Men litt før klokka 1600 søndag meldte politiet at bilene var uten av vegen og at det var åpnet for normal ferdsel igjen.

Ulykken ble første gangen meldt ved 1340-tiden søndag.

Laster Twitter-innhold

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Stort underslag for retten

  Tirsdag må en bonde fra Hedmark og en tidligere regnskapssjef i Gartnerhallen møte i retten, tiltalt for å ha underslått 49 millioner kroner fra frukt- og grøntprodusenten. Ifølge førstestatsadvokat Geir Kavlie i Økokrim er dette en av de mer alvorlige underslagssakene Økokrim har hatt, skriver NTB.

 • Folldal saksøker ikke Telenor

  Folldal kommune går ikke til økonomisk søksmål mot Telenor etter det alvorlige kabelbruddet i desember. Det sier ordfører Hilde Frankmo Tveråen (bildet). Bruddet førte til at hele kommunen var uten bredbånd-, telefon- og mobildekning i ett og et halvt døgn.

  Ordfører Hilde Frankmo Tveråen
  Foto: Geir Olav Slåen
 • Lei KM i sjukehus

  Ordførerne i Valdres begynner å bli lei av kretskampen om sjukehus rundt Mjøsa mellom Gjøvik, Lillehammer og Hamar. Hvis fellessjukehuset flyttes lenger vekk fra dem enn til Mjøsbrua faller støtten fra Valdres til prosjektet bort, skriver de i en pressemeldiing.