NRK Meny
Normal

Tre siktet i narkosak

Tre menn er siktet for grov narkotikakriminalitet etter at de ble pågrepet av politiet i et hus på Toten sent i går kveld.

Vestoppland politidistrikt på Gjøvik
Foto: Arvid Torsgard / NRK

Det bekrefter politiadvokat Joachim Staff ved Vestoppland politidistrikt. Det ble funnet til dels store mengder narkotika i huset. Det ble også tatt beslag i flere skytevåpen under aksjonen.

De tre sitter i avhør ved Gjøvik politistasjon, og Staff opplyser at politiet vil vurdere en fremstilling for varetektsfengsling i løpet av dagen.

Kjenninger

 

Politiadvokat Joakim Staff
Foto: NRK

Politiet er foreløpig forsiktige med å gi ut for mye opplysninger om størrelsen på narkotikabeslaget av hensyn til den videre etterforskningen. Men politiadvokat Staff sier det ikke ser ut til å være aktuelt med flere pågripelser slik saken ser ut nå. De tre mennene  er alle i 20-årene, og to av dem er kjent for politiet fra før. I følge Staff har ingen av de tre har noe naturlig tilhold i distriktet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Rekordmange fullfører i Hedmark

    85 prosent av elevene fullførte videregående opplæring i Hedmark i forrige skoleår. Dette er det høyeste tallet som noensinne er målt for den videregående skolen i Hedmark. Det melder HA. Hedmark er nå blitt et foregangsfylke innen utdanning, sier professor Thomas Nordahl ved Høgskolen i Innlandet.

  • Bil utfor E 16 i Lunner

    En bil har kjørte av E 16 i Lunner. Føreren var alene i bilen og ble sendt til Ringerike sjukehus med lettere skader. Politiet opplyser at det er svært glatt på vegen.