NRK Meny
Normal

Påskeaften med raggar-promille og badestamp

Politiet har hatt litt av hvert å henge fingrene i sist natt. Fellesnevneren for de fleste av hendelsene er promille.

Festningen2
Foto: Odd Ragnar Lund / NRK

I Kongsvinger var det "raggarinvasjon" påskeaften. 110 biler og vel 500 svensker hadde ønsker om å stjele flagget på festningen. Dette utløste forsøpling og trafikale utfordringer. Totalt ble 6 personer anmeldt.

LES OGSÅ:

Vil prøve å ta flagget på Kongsvinger festning

  • I Trysil lette politiet i går kveld etter en eller flere personer med stikkvåpen. I alt ble 120 personer kontrollert og visitert, men det ble ikke funnet noe våpen.
  • På Tynset ble politiet etter midnatt tilkalt til et privat selskap. Det skjedde etter at en av gjestene hadde gått til angrep på andre gjester.
  • Ved Morudstranda camping i Begnadalen ble to voksne kvinner kjørt til sykehus etter en propanlekkasje fra en beholder i en campingvogn. Ingen av de to fikk alvorlige skader.
  • I Lillehammer ble 3 ungdommer tatt for å ha brukt falskt eller forfalsket ID-kort for å komme inn på et utested. De tre blir anmeldt, og vil bli bøtelagt.
  • På Fagernes ble en ung mann kjørt til sykehus etter at han ble slått i ansiktet med en flaske av kjæresten sin.
  • I både Lom og i Snertingdal ble det stoppet promillekjørere i natt, og en ung mann i Lillehammer får et etterspill med politiet etter at han utførte skadeverk inne på et utested.
  • På Skei i Gausdal måtte politiet ved halvseks-tida påskemorgen trekke ut proppen fra en badestamp. Ifølge politiet hadde stemningen i stampen blitt alt for god. Så god at politiet mottok klager på levenet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

Video fra Hedmark og Oppland

Elena fra Lillehammer er opptatt av de små bedriftene
Nils Thore Jansson fra Finnskogen mener mye om mangt, særlig om politikere og sentralisering.
Bar Hassan fra Follebu skal stemme for første gang