NRK Meny

Trafikkulykke rv.15 i Vågå

 • Veien er åpen ved Sundbrua

  Vegen er åpen igjen for trafikk etter trafikkuhellet på rv. 15 i Vågå. Ni personer var innvolvert i ulykka, Tre personer er fraktet til sykehus i Lillehammer for observasjon. Sykehuset Innlandet opplyser at trolig ingen ble alvorlig skadd.

 • Tre biler i trafikkulykke i Vågå

  Rv 15 er stengt i perioder ved Sundbrua i Vågå etter en trafikkulykke, melder Statens vegvesen. Nødetatene er på stedet. Tre biler er innblandet, fire personer er fraktet til sykehus. Sakdeomfanget er ukjent.

  Trafikkulykke rv.15 Vågå
  Foto: Even Lusæter / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Jansrud kjørte ut

  Det blir ingen andreomgang i verdenscuprennet i storslalåm for Kjetil Jansrud i Alta Badia. Jansrud kjørte ut av løypa rett etter første mellomtid i den første omgangen.

 • Bilfører tatt med promille

  Politiet har avholdt promillekontroll i Hamar søndag formiddag. 15 bilister ble kontrollert, en fører blåste til 0,28 i promille. Det blir opprettet sak, skriver politiet i Innlandet på Twitter.

 • To på rad for Kokslien

  Mikko Kokslien fra Søre Ål vant for andre dag på rad da han seiret i lørdagens kombinertrenn i kontinentalcupen i Colorado. Truls Sønsthagen Johansen fra Elverum ble nummer to fredag, og fulgte opp med en sterk tredjeplass lørdag.