NRK Meny

Trafikkulykke rv 2

 • To personer til sjukehus

  To personer ble sendt til sjukehus og to til legekontroll etter en kjedekollisjon på riksvei 2 på Haslemosletta i Våler i 13-tida i dag.

  En kassebil hadde stoppet og ventet på manuell dirigering på grunn av vegarbeid og bilen som kom bak klarte ikke å stoppe i tide. Så kjørte også bil nummer tre inn i de to foran.

  Tilstanden til de skadde skal ikke være alvorlig.

 • Trafikkulykke Haslemosletta

  Det har vært en trafikkulykke på riksvei 2 på Haslemosletta. Tre kjøretøy er involvert og nødetater er på plass, melder politiet. Skadeomfanget er ukjent.

 • Ikke alvorlig skadd

  Ei kvinne er sendt til sjukehus etter ei trafikkulykka på riksvei 2 i Elverum. Tre biler var involvert i ulykka. Vegen har vært stengt, men er nå åpen igjen.

  Trafikkulykke riksvei 2
  Foto: Kristian Rostad / NRK
 • Trafikkulykke på riksvei 2

  Flere biler er involvert i ei trafikkulykke på riksvei 2 på Jømna i Elverum. Omfanget av ulykka er foreløpig ikke kjent. Ambulanse og politi er på vei til stedet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • To turistar redda ut av Rondane

  Ei snøskuterpatrulje frå Norges Røde Kors Hjelpekorps har henta ut to menn frå fjellet som hadde problem med å ta seg ned att på eigehand. Aksjonen starta rundt klokka 18.40 i ettermiddag, og båe skal vera i god form. Mennene vart henta ut frå Eldabu aust for Rondablikk.

 • Gangnes vil tilbake

  Skadeforfulgte Kenneth Gangnes trosser de medisinske rådene, og har bestemt seg for å gjøre et siste comeback i hoppbakken. Det melder NTB. Det er fjerde gang hopperen fra Kolbukameratene kjemper seg tilbake fra korsbåndsskade. Operasjonen i november var vellykket, og totningen ser for seg å være tilbake på ski til høsten.

  Nyoperert Kenneth Gangnes hjemme på Lillehammer
  Foto: Lars Erik Skrefsrud / NRK
 • Kjørte inn i bom ved tunnel

  Flere biler kjørte inn i en bom som gikk ned ved Teigkamptunnelen i Nord- Fron i kveld. Bommen gikk ned etter at en trailer fikk problemer inne i tunnelen. I følge politiet har traileren kommet opp i taket. Vegen er fortsatt stengt og trafikken omdirigeres.