NRK Meny

Trafikkulykke på E6 ved Brumunddal

 • E6 stengt i natt

  E6 ved Brumunddal har vært stengt i hele natt på grunn av bilberging. I går ettermiddag kjørte en lastebil full av søppel av vegen for å unngå en større kollisjon med en bil som ikke overholdt vikeplikten ut fra Neskrysset.

 • Vegen stengt i begge retninger

  E6 er stengt i begge retninger etter trafikkulykken ved Pellervika i Ringsaker. En lastebil og en personbil har kollidert. Politiet melder nå at det ser ut til å gå bra med sjåføren i personbilen, som satt fastklemt etter ulykken.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • – Har forståelse for ordførerne

  Styreleder i Sykehuset Innlandet, Anne Enger sier hun har forståelse for at ordførerne rundt Mjøsa vil fremme sine kommuner for å få et sykehus. – Men et sykehus ved Mjøsbrua er utredet i flere år og prosessen har skapt en slags enighet, sier hun.

  Anne Enger og Morten Lang Ree
  Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde / NRK
 • Bilulykke Nordsinni

  To biler har kollidert på fv 33 ved Nordsinni i Nordre Land kommune. Nødetatene er på vei til ulykkesstedet. Skadeomfanget er ukjent.

 • Hamar kommune vil ha sykehus

  Hamar kommune vil ha et nytt sjukehus enten ved jernbanestasjonen eller ved Vikingskipet. Rådmann Bjørn Gudbjørgsrud viser til to rapporter som har blitt utarbeida i etterkant av at kommunestyret i Hamar bestemte seg for å se på mulighetene for å legge et sjukeshus til byen. Sjukehuset Innlandet har vedtatt at de ønsker å bygge ved Mjøsbrua.