NRK Meny

Trafikkulykke på E6 ved Brumunddal

 • E6 stengt i natt

  E6 ved Brumunddal har vært stengt i hele natt på grunn av bilberging. I går ettermiddag kjørte en lastebil full av søppel av vegen for å unngå en større kollisjon med en bil som ikke overholdt vikeplikten ut fra Neskrysset.

 • Vegen stengt i begge retninger

  E6 er stengt i begge retninger etter trafikkulykken ved Pellervika i Ringsaker. En lastebil og en personbil har kollidert. Politiet melder nå at det ser ut til å gå bra med sjåføren i personbilen, som satt fastklemt etter ulykken.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Telys forårsaket røykutvikling

  Politiet i Innlandet mener det var uforsiktig bruk av telys som forårsaket røykutvikling i en leilighet i Gjøvik søndag morgen. Det oppstod ingen store skader i leiligheten, men politiet oppretter sak.

 • Røykutvikling i Gjøvik

  Politiet i Innlandet melder på Twitter søndag morgen at det er meldt om røykutvikling i en leilighet i Gjøvik. Alle personer skal være ute av leiligheten. Det skal være en del røyk, men politiet har ikke observert åpen ild.

 • Stoppet påvirket bilfører

  Under en trafikkontroll i Elverum sentrum søndag morgen, stoppet politiet en sjåfør som mistenkes for å ha kjørt i påvirket tilstand. Sjåførens førerkort er beslaglagt, og det blir opprettet sak, skriver politiet i Innlandet på Twitter.