NRK Meny

Tidligere trener dømt til fengsel

Den tidligere treneren for flere av Norges beste langdistanseløpere, Frank Evertsen, er i Oslo tingrett dømt til fengsel i 75 dager. Han mister også retten til å være trener for idrettsutøvere resten av livet. Evertsen er også tidligere styreleder og trener i Valdres Fotballklubb. Han er dømt for å ha forfalsket pairer som ga ham godkjent legelisens i Norge.

Oslo tinghus
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Flere saker fra Hedmark og Oppland

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Bil av vegen i Aust-Torpa

    Politiet fikk melding om en bil som hadde kjørt av vegen i Aust-Torpa i Nordre Land i natt. Det var ingen ved bilen da politiet kom til stedet. Senere anholdt politiet en person mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Han anmeldes og førerkortet ble beslaglagt.

  • Håndgemeng på bensinstasjon

    En mann og en kvinne havnet i håndgemeng på en bensinstasjon i Hamar i natt. Politiet måtte komme til stedet og mannen ble bortvist fra sentrum.

  • Mann gikk seg bort i sentrum

    En overstadig beruset mann gikk seg vill i Lillehammer i sentrum i natt. Han tok seg inn i en bygning for å holde varmen, men fant ikke veien ut. Mannen måtte ringe etter hjelp. Politiet fikk lokalisert mannen og fikk han i riktig retning.