Sterk seier for Hamkam

Hamkam slo Mjøndalen 2-0 på bortebane søndag kveld.

Emil Dahle, HamKam

Emil Dahle sørget for å sende Hamkam i ledelsen. Her avbildet under en tidligere kamp for grønn-trøyene.

Kampen gikk på Mjøndalen stadion, og i følge HA spilte Kamma friskt fra start, og de styrte kampen gjennom hele spilletiden.

Få sekunder etter start fikk de en sjanse med Emil Dahle, men ballen gikk utenfor. Det ble en målløs førsteomgang, før det hele løsnet i omgang nummer to.

Moldenseren Emil Dahle parkerte ballen i mål et kvarter etter pause, og sendte Hamkam i ledelsen. Forarbeidet sto Viktor Adebahr for på flott vis, i følge Østlendingen.

Sju minutter etter det første målet fikk Andreas Nedrebø ballen i mål, og dermed var seieren sikret for Hamkam.

Tre poeng var sikret, og med dagens seier ligger Hamkam på tredjeplass i Adeccoligaen.

KIL-Elverum 2-2

Det var oppgjør mellom Kongsvinger og Elverum søndag også, denne kampen endte uavgjort.

KIL scoret to i første og Elverum to i andre omgang, i følge Glåmdalen.

Dermed fikk begge lagene ett poeng i Adecco-ligaen.

Målscorere var Espen Nystuen for KIL (1-0 og 2-0) og Kristian Bråtebæk 1-2) og Kent Håvard Eriksen (2-2) for Elverum.