NRK Meny
Normal

Sogns fra Dokka videre

Dansebandet Sogns fra Dokka  går videre i Tore Strømøys "Lyden av Lørdag". Det var dansebanddronninga Jenny Jenssen fra Septimus som valgte Dokka-bandet.

Jenny Jensen og gruppa Sogns

Sogns fra Dokka er med videre i 'Lyden av lørdag'.

Foto: Magnus Due-Tønnesen / NRK

 

Lærerik høst

Det unge dansebandet Sogns har ikke eksistert lenger enn siden 2005 og trodde knapt sine egne ører da de fikk beskjed om at de er videre i konkurransen.

- Det er helt fantastisk! Bare det å bli blant de 24 og få være med er utrolig stort, sa en strålende Geir Aage Sogn, bassist og initiativtaker til danseorkesteret Sogns.

- Jenny Jenssen er en dame med masse erfaring fra sjangeren og generell erfaring fra det å være artist som vi håper og tror hun kan overføre til oss. Å bli valgt ut av en så anerkjent dame er utrolig moro.

 

Trener Jenny er fornøyd.

- Jeg ser et kjempepotensiale! De er utrolig dyktige og det er en god kjemi mellom alle. Det er også artig at de er to generasjoner, selv om de fleste jo er i alderen 21-24. Nå er vi klare for å dra ut og ta publikum!

Jenny forteller hun har en visjon om å dra dansebandsjangeren noen steg videre. Målet er selvsagt Oslo spektrum 1. desember!

- Dette blir helt klart den mest lærerike høsten i Sogns historie, avslutter Geir Aage, som sammen med Sogns gleder seg til å bli inspirert av Jenny fremover.

 

 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Leide PR-hjelp til E6-kamp

  Regionrådene leide inn PR-byrå for å få fortgang i videre utbygging av E6 gjennom Gudbrandsdalen. Ifølge GD kom regningen på 380 000 kroner. Målet var å få E6 på dagsorden før behandlingen av Nasjonal Transportplan.

  Planter igjen ny E6 Sjoa
  Foto: Even Lusæter / NRK
 • I retten for overgrep mot småjenter

  Idag starter rettssaken i Gjøvik tingrett mot en 39 åring som er tiltalt for grove seksuelle overgrep mot 6 småjenter, blant dem hans egen niese. Aktor Thorbjørn Klundseter, har tatt forbehold om påstand om forvaring med en tidsramme på 12 år.

 • Hedmark slo Oppland i TV-aksjon

  Hedmark slo Oppland i TV-aksjon til Unicef. Vel 8.9 millioner kroner er kommet inn i Hedmark, mens i Oppland er summen til nå vel 8,1 million kroner. Beste kommune i Hedmark er Engerdal, mens innbyggere i Lesja ga mest i Oppland.

  Bøssa TV-aksjonen 2017
  Foto: Anette Torjusen / NRK