NRK Meny
Normal

Sogns fra Dokka videre

Dansebandet Sogns fra Dokka  går videre i Tore Strømøys "Lyden av Lørdag". Det var dansebanddronninga Jenny Jenssen fra Septimus som valgte Dokka-bandet.

Jenny Jensen og gruppa Sogns

Sogns fra Dokka er med videre i 'Lyden av lørdag'.

Foto: Magnus Due-Tønnesen / NRK

 

Lærerik høst

Det unge dansebandet Sogns har ikke eksistert lenger enn siden 2005 og trodde knapt sine egne ører da de fikk beskjed om at de er videre i konkurransen.

- Det er helt fantastisk! Bare det å bli blant de 24 og få være med er utrolig stort, sa en strålende Geir Aage Sogn, bassist og initiativtaker til danseorkesteret Sogns.

- Jenny Jenssen er en dame med masse erfaring fra sjangeren og generell erfaring fra det å være artist som vi håper og tror hun kan overføre til oss. Å bli valgt ut av en så anerkjent dame er utrolig moro.

 

Trener Jenny er fornøyd.

- Jeg ser et kjempepotensiale! De er utrolig dyktige og det er en god kjemi mellom alle. Det er også artig at de er to generasjoner, selv om de fleste jo er i alderen 21-24. Nå er vi klare for å dra ut og ta publikum!

Jenny forteller hun har en visjon om å dra dansebandsjangeren noen steg videre. Målet er selvsagt Oslo spektrum 1. desember!

- Dette blir helt klart den mest lærerike høsten i Sogns historie, avslutter Geir Aage, som sammen med Sogns gleder seg til å bli inspirert av Jenny fremover.