Sliteseier til Nybergsund

Nybergsund slet seg til tre viktige poeng etter en god prestasjon av Remond Mendy.

Jublende Nybergsund

Nybergsundspillerne jubler for seier over Tromsdalen.

Foto: Bjarne Skarpmo

– Jævlig godt med en seier i dag, sa en sprudlende trener Ola Brenden etter kampslutt.

Kampen ble avgjort av Remond Mendy etter 62 spilte minutter. Nybergsunds senegalesiske angriper stanget kontant ballen i mål etter et presist innlegg.

Mye i vente fra Enkerud

Jonas Enkerud fikk sin hjemmedebut etter overgangen fra Flisa før i sommer. Angriperen fikk spille de siste 10 minuttene for Nybergsund. Unggutten rakk ved flere anledninger å vise hvorfor Nybergsund har vært så ivrige etter å få han inn i stallen.

– Vi har mye i vente fra Jonas. Alt han må gjøre er å gi alt i hver eneste økt, så er jeg sikker på at han lykkes, strålte Brenden etter kampslutt.

Ojo med unødvendige kort

Ojo pådro seg igjen et rødt kort mot Tromsdalen. Den temperamentsfulle nigerianeren fikk kortene for å spille bort ballen, og for en lite pen gest mot Tromsdalens Eirik Bertheussen.

Det var i det 77. spilleminutt det kokte over for nigerianeren. Det startet med litt knuffing, og ble avsluttet med noe som så ut som en albue i fjeset på Tromsdalens stopper.

Hvorvidt det var derfor han gikk sitt andre gule kort for dagen er uvisst. På spørsmål om Ojos utvisning svarer Nybergsund-trener Ola Brenden følgende:

– Han straffer seg selv. Kim elsker å spille fotballkamper, så han straffer ingen andre enn seg selv.

Bør unngå kort

Brenden mener at kortene er ting som Ojo må kvitte seg med.

– Det at Ojo spiller bort ballen og snakker på seg et gult er ting som må lukes bort. Vi får bare ta den samme runden med ham en gang til, sa Brenden.