NRK Meny

Skibladner

 • Skibladner på Mjøsa igjen

  Skibladner fikk i går klarsignal fra Sjøfartsdirektoratet om at de kan fortsette sesongen som planlagt. Søndag ble skipet sittende fast ved Nessundet, og fikk hjelp til å komme seg løs. I går undersøkte dykkere skroget, og fant ingen skader.

 • Alle reddet fra «Skibladner»

  Ifølge politiet skal alle passasjerene fra «Skibladner», som har gått på grunn i Mjøsa, kommet seg på land. Ingen av de 72 om bord skal ha blitt skadd. De fraktes nå videre med buss.

 • Skibladner har kjørt seg fast

  Hjuldamperen Skibladner har kjørt seg fast i Nessundet, melder politiet. Redningsskøyta på Mjøsa bistår med å få alle passasjerene på land.

 • Dronning Sonja til Atlungstad

  Dronning Sonja kommer til åpningen av den 96 meter lange brenneribrygga på Atlungstad Brenneri og feiringen av brenneriets 160- årsjubileum søndag 30. august. Dronningen vil etter den offisielle åpningen av brygga reise videre med Skibladner som anløper Atlungstad til åpningen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Målløst til pause

  Ingen skåringer i førsteomgang i 1. divisjonskampen mellom Elverum og Sandnes Ulf. Med uavgjort resultat til slutt vil Elverum fortsatt ligge an til nedrykk når det gjenstår to serierunder.

 • To priser for Kleveland

  Marcus Kleveland fra Dombås vant to priser under lørdagens Snowboardawards, som ble arrangert i Oslo. Kleveland vant prisen for årets triks og prisen for årets mannlige kjører, for øvrig for andre året på rad.

  Marcus Kleveland
  Foto: Matias Fosso / Snowboardforbundet
 • Telys forårsaket røykutvikling

  Politiet i Innlandet mener det var uforsiktig bruk av telys som forårsaket røykutvikling i en leilighet i Gjøvik søndag morgen. Det oppstod ingen store skader i leiligheten, men politiet oppretter sak.