NRK Meny
Normal

Sesongstart på Innlandsscenen

Trygve Bernhoft Dammann var førstemann ut i den nye sesongen av Innlandsscenen som startet i dag.

Trygve Bernhoft Dammann åpnet Innlandsscenen etter sommerferien.

Onsdag ettermiddag, klokka 15.10 slo Trygve Bernhoft Dammann akkorden som åpnet Innlandsscenen etter sommerferien.

Dammann bor i Gausdal. Der lager han egen musikk i tillegg til å spille coverlåter i to lokale band. Han omtaler selv musikken sin som «melodiøs, følelsesladet visepop-rock med norske lyriske tekster».

Han er kanskje aller mest kjent for låten «Ciabata med tomat og mozzarella» som lå på Norsktoppen i flere uker og ble hyppig spilt i P1.

Dammann har vokst opp i en musikkglad familie som sang hver dag, så det er ingen overraskelse at han tyr til musikken den dag i dag.

Onsdag hadde han med seg Odd Arne Holslien, Jan Kjetil Holslien, Reidar Ingvald Paasche og Erlend Trinerud Rognlien.

Du kan se opptak av minikonserten her på nettsida.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Fullbooka på to minuttar

  To minuttar tok det å få fullbooka neste års utgåve av sykkelløpet Jotunheimen Rundt. Det skriv Sogn Avis. Det 430 kilometer lange løpet frå Lærdal via Fagernes og Lom til Sogndal blir neste år arrangert for 28. gang. Då påmeldinga vart lagt ut 1. desember vart dei 600 plassane rivne bort. Allereie står det 1.200 på ventelista.

  Jotunheimen Rundt
  Foto: Jan Christian Jerving / NRK
 • Vil felle Slettås-flokken

  SP fremmer i dag forslag i Stortinget om å felle Slettås-flokken. De ber regjeringen gi fellingstillatelse for ulvene i tråd med den lokale rovviltnemndas ønske. Begrunnelsen fra partiet er at flokken truer lokale næringer og oppfører seg aggressivt.

 • Rekordavtale for Intek

  Intek Engineering på Raufoss har skrevet under sin største ordre noensinne. De skal ifølge Oppland Arbeiderblad bygge alt produksjonsutstyr som Siemens trenger i produksjon av batterier til skipsfart. De vil ikke si hvor mye avtalen er verdt.