NRK Meny
Normal

Seks skadd i frontkollisjon

Hele seks personer ble skadd i en kollisjon lørdag formiddag. Flere er alvorlig skadd.

 

Ulykka skjedde mellom to biler på riksvei 4 like nord for Gjøvik, lørdag formiddag.

Frontkollisjon

- Bilen som kom nordfra kom over i motsatt kjørefelt og frontkolliderte med motgående kjøretøy, forteller operasjonsleder ved Vestoppland Politidistrikt, Kai Lyshaugen.

Seks personer er kjørt til sjukehus med tildels alvorlige skader etter en frontkollisjon mellom to personbiler på riksvei 4 nord for Gjøvik lørdag formiddag.

En person er fraktet til Ullevål universitetssykehus med luftambulanse, to er kjørt til sjukehuuset på Hamar, mens tre er fraktet til sjukehuset på Gjøvik.

Barn minst skadd

- De voksne som var involvert i ulykka må sies å være alvorlig skadet. De små barna er langt mindre skadd sier Lyshaugen, som forteller at det er glatt på RV4 og i distriktet forøvrig.

- Det er vanskelige kjøreforhold på grunn av glatt veibane med is og slaps, advarer operasjonslederen ved Vestoppland Politidistrikt.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Røykutvikling Domkirkeodden

    Brannvesenet fikk raskt kontroll etter røykutvikling i ventilasjonssystem på et av husene på Domkirkeodden i Hamar. Brannvesenet rykket ut ved 02.45-tida i natt. Røykutviklingen skyldes varmgang i et aggregat.

  • Videregående skoler rustes opp


    Hedmark fylkeskommune skal bruke 100 millioner kroner de nærmeste åra, på å ruste opp Solør videregående skole i Våler og på Sønsterud. Det skriver Østlendingen. I første rekke er det tekniske oppgraderinger av skolebyggene som skal gjøres.

  • Ja til barnevernssamarbeid

    Søndre Land etablerer felles barnevern med Gjøvik uansett hva Nordre Land bestemmer seg for. Det vedtok et enstemmig kommunestyret i Søndre Land i går kveld. Nå skal kommunene legge en plan for etablering av Gjøvik-Land barnevern, skriver OA.