NRK Meny
Normal

Seks skadd i frontkollisjon

Hele seks personer ble skadd i en kollisjon lørdag formiddag. Flere er alvorlig skadd.

 

Ulykka skjedde mellom to biler på riksvei 4 like nord for Gjøvik, lørdag formiddag.

Frontkollisjon

- Bilen som kom nordfra kom over i motsatt kjørefelt og frontkolliderte med motgående kjøretøy, forteller operasjonsleder ved Vestoppland Politidistrikt, Kai Lyshaugen.

Seks personer er kjørt til sjukehus med tildels alvorlige skader etter en frontkollisjon mellom to personbiler på riksvei 4 nord for Gjøvik lørdag formiddag.

En person er fraktet til Ullevål universitetssykehus med luftambulanse, to er kjørt til sjukehuuset på Hamar, mens tre er fraktet til sjukehuset på Gjøvik.

Barn minst skadd

- De voksne som var involvert i ulykka må sies å være alvorlig skadet. De små barna er langt mindre skadd sier Lyshaugen, som forteller at det er glatt på RV4 og i distriktet forøvrig.

- Det er vanskelige kjøreforhold på grunn av glatt veibane med is og slaps, advarer operasjonslederen ved Vestoppland Politidistrikt.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Lastebil av veien

    En lastebil har kjørt av vegen på Riksvei 15 cirka 2 kilometer nord for Lalm. Trafikken kan passere forbi stedet.

  • Kongsvinger tapte

    Kongsvinger ishockey tapte 1-4 hjemme mot Sparta i kveld. Hjemmelaget tok ledelsen, men gjestene fra Sarpsborg ble for sterke utover kampen.

  • Beruset mann bortvist

    En beruset mann ble lørdag ettermiddag bortvist fra Lekeland i Hunndalen. Det melder politiet i Innlandet. Det var de ansatte som reagerte på mannen, og politiet ble varslet.