NRK Meny
Normal

Seks skadd i frontkollisjon

Hele seks personer ble skadd i en kollisjon lørdag formiddag. Flere er alvorlig skadd.

 

Ulykka skjedde mellom to biler på riksvei 4 like nord for Gjøvik, lørdag formiddag.

Frontkollisjon

- Bilen som kom nordfra kom over i motsatt kjørefelt og frontkolliderte med motgående kjøretøy, forteller operasjonsleder ved Vestoppland Politidistrikt, Kai Lyshaugen.

Seks personer er kjørt til sjukehus med tildels alvorlige skader etter en frontkollisjon mellom to personbiler på riksvei 4 nord for Gjøvik lørdag formiddag.

En person er fraktet til Ullevål universitetssykehus med luftambulanse, to er kjørt til sjukehuuset på Hamar, mens tre er fraktet til sjukehuset på Gjøvik.

Barn minst skadd

- De voksne som var involvert i ulykka må sies å være alvorlig skadet. De små barna er langt mindre skadd sier Lyshaugen, som forteller at det er glatt på RV4 og i distriktet forøvrig.

- Det er vanskelige kjøreforhold på grunn av glatt veibane med is og slaps, advarer operasjonslederen ved Vestoppland Politidistrikt.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • VM-søknaden er levert

  I dag leverte Hafjell og Kvitfjell søknaden om VM i alpint i 2025. Det er Norges Skiforbund som avgjør hvem som blir Norges kandidat. Narvik ønsker også å arrangere det som kan bli det første VM i alpint i Norge.

  Hafjell og kvitfjell søker Alpin VM 2025
  Foto: Ole Martin Sponberg / NRK
 • Ber bilister være tålmodige

  Skal du kjøre på E6 Kolomoen i Stange til Rudshøgda i Ringsaker i dag bør du beregne god tid. Det blir stor påskeutfart både i dag og i morgen, og på akkurat den strekningen er det nå anleggsvirksomhet som vil føre til at det går saktere enn vanlig.

 • Pilot hoppet ut i for lav høyde

  Den polske piloten som døde da seilflyet hans styrtet i Lesjafjellet i 2015 hoppet ut i fallskjerm i for lav høyde. Det er konklusjonen i Statens havarikommisjon sin rapport som kom i dag. Det tok fire dager fra ulykka skjedde til piloten ble funnet.