NRK Meny
Normal

Se dramatisk ransvideo

Her ranes bensinstasjonen i Våler. Politiet har offentligjort video av ranet i går kveld i håp om å få inn tips fra publikum.

Ran bensinstasjon i Våler

Politiet studerte i dag opptakene fra overvåkningskameraet i bensinstasjonen.

Foto: Bjørn Opshal / NRK

 

Politiet har i dag studert videoopptakene fra overvåkningskameraet, men fortsatt har ikke politiet noen mistenkte i saken, opplyser lensmann John Wold.

Brutalt ran

På videoen ser vi tydelig hvor raskt og brutalt ranet skjedde. To barn som står ved kassa løper ut i det en av ranerne hopper over disken med kniv i hånda.

Se det dramatiske ranet

De to ranerne er trolig mellom 16 og 20 år gamle og de truet en kvinnelig ekspeditør med kniv. Hun ble ikke fysik skadet under ranet ved 20-tiden mandag.

- Vi offentligjør videoen i håp om at noen kan kjenne igjen ranerne, sier lensmannen.

Bensinstasjonen i Våler

Bensinstasjonen ble ranet ved 20-tiden mandag kveld.

Foto: Bjørn Opshal / NRK

Kan ha vært tre ranere

Sporet av ranerne forsvinner litt nord for Våler. De to ransmennene fikk med seg alt av sedler i kassa. Poltiet vil ikke si hvor mye penger som ble tatt, men det skal ikke være noe stort beløp, sier lensmannen.

- Vi arbeider bredt og samler inn opplysninger. Det er også gjort vitneobservasjoner både før og etter ranet, sier Wold.

Han sier de nå undersøker om det kan ha vært en tredje person med på ranet. Ranerne kan også ha brukt en bil, men dette er foreløig ikke helt klarlagt i følge lensmannen.