NRK Meny
Normal

Schumann gifter seg

Nokas-dømte Kjell Alrich Schumann (40)skal gifte seg. Det skjer i fengslet og med en annen innsatt. 

Kjell Alrich Schumann

Kjell Alrich Schumann fra Åsnes på Finnskogen sitter i Stavanger kretsfengsel. Og det er der han har truffet sin tilkommende. Hun er 30 år gammel og fra Stavanger, skriver VG.

Gift i fengsel før

Det er andre gang Kjell Alrich Schumann gifter seg innenfor fengselsmurene. Forrige gang var for 10 år siden, da han sonet en annen ransdom.

Kvinnen som Kjell Alrich Schumann nå skal gifte seg med, soner en dom på 5 1/2 år fengsel for oppbevaring av et stort parti med narkotika. Schumann ble dømt til 16 års forvaring for Nokas-ranet.

Møttes i luftegården

Schumann og den 30 år gamle kvinnen har blitt kjent med hverandre i  i luftegården og i forbindelse med fellesaktiviteter i fengslet.

VG skriver at de to skal vies av fengselspresten i Stavanger kretsfengsel neste fredag. Shcumann sin forsvarer, advokat Morten Furuholmen vil verken bekrefte eller avkrefte opplysningene. Det vil heller ikke den vordende bruden sin advokat.

Hvetebrødsdager i retten

Tre dager etter giftermålet starter ankebehandlingen av Nokas-saken. I løpet av sommeren er det flere som har utpekt Schumann som mannen som avfyrte skuddet som drepte politimannen Arne Sigve Klungland. Også Stavanger tingrett gikk langt i å antyde at det var Åsnes-mannen som drepte politimannen.

 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND