NRK Meny
Normal

Rambo klar for Elverum

Angrepsmaskinen Rambo skal herje på Elverum neste år. Vi snakker ikke om filmhelten, men om den skuddsterke landslagsbacken Christoffer Rambo.

Christoffer Rambo

Denne målmaskinen er klar for Elverum.

Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Han er høy som et fjell og bred som en låvedør, og har en skuddstyrke som kan skremme fanden på flatmark. I dag ble det klart at norsk håndballs Rambo skal herje i innlandsskogene.

Etter langvarige forhandlinger ble det i dag nemlig klart at landslagsspiller Christoffer Rambo har skrevet under en toårskontrakt med laget fra Terningen Arena.

Vi har i år vært Norges nest beste lag, og Christian Berge er en anerkjent trener.

Daglig leder i Elverum Håndball, Martin Gudbrandsdgård, om hvorfor Rambo har gått til klubben

Styrke for serien

– Det har vært en lang prosess og mye jobbing, og det er artig at det endelig er på plass. Han vil bli en god forsterkning, men trenger selvfølgelig tid til å bli kjent med spillesystemet vårt, sier daglig leder i Elverum Håndball, Martin Gudbrandsgård.

Det er Elverum og Rambos spanske klubb Valladolid som til slutt ble enige om en overgang. Rambo blir dermed lånt ut til Elverum neste sesong, før han blir Elverums eiendom fra og med sesongen 2012/2013.

– Det er flere proffer som har kommet hjem i det siste, og velger klubber forskjellige steder i landet. I herrehåndballen har det ikke blitt som kvinnehåndballen, der alle de beste spillerne går til Larvik, og det er med på å heve serien, sier Gudbrandsgård.

Han avviser at det er spesielt dyrt å hente Rambo til klubben, og understreker at de har fått hjelp av sponsorer til å betale høyrebackens lønn.