NRK Meny
Normal

Premiere på "Trio" sesong 2

Lørdag er det premiere på ungdomsserien «Trio» på NRK3. Sesongen med tittel «Trio - Cybergullet» er spilt inn i Skjåk, med regissør og manusforfattere fra Lillehammer og mange, lokale skuespillere.

Trailer for serien "Trio - Cybergullet"

PREMIERE: Trio - Cybergullet har premiere på NRK3 lørdag kl. 18.

I den første sesongen «Trio - Odins gull» møtte vi Nina (12) som flyttet fra storbyen til Skjåk og ble kjent med Simen og Lars. Sammen avslørte de flere mysterier i bygda.

– Ja, det blir også sesong 3!

Ikke før er det premiere på sesong to, så er folkene bak i gang med sesong 3.

– Ja, vi er i ferd med å avslutte skrivearbeidet nå, sier en av manusforfatterne, Trond Morten Venaasen. Opptakene til sesong 3 begynner i mars.

Se serien "Trio - Cybergullet" her

Produsert i Skjåk, Lillehammer og Hamar

Serien er utviklet av forfatterne Morten Hovland og Trond Morten Venaasen fra Lillehammer. Morten Hovland var manusforfatter for blant annet barnefilmen «Bestevenner». Trond Morten Kristensen Venaasen skrev blant annet manus til tv-seriene «Hubert» og «Elleville Elfrid».

Serien er produsert av Nordic Stories i samarbeid med Fabelaktiv på Hamar og produsent Arild Halvorsen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Hannah Veslemøy vant Toneprisen

  Hannah Veslemøy ble vinneren av årets konkurranse til øredøvende applaus fra publikum. Hun er nesten målløs. – Er dette virkelig sant, soør hun seg selv.

  Hannah Veslemøy
  Foto: Hauk Kvien Skrefsrud
 • Ung mann kjørte uten førerkort

  Politiet i Innlandet stoppet lørdag kveld en ung mann i Lillehammer, som kjørte bil uten å ha gyldig førerkort. Forholdet blir anmeldt.

 • Øyertunellen stengt

  E6 skal være stengt i Øyertunellen i retning Lillehammer, melder vegtrafikksentralen øst på Twitter lørdag kveld. Årsaken skal være at det ligger gjenstander i vegbanen.