NRK Meny
Normal

Politimesteren slutter

Politimester i Hedmark, Svein Opsahl går av ved utgangen av februar. Han skal arbeide for Politidirektoratet. 

 

Politimester slutter
Foto: Jørn Nordli / NRK

Politimester i Hedmark, Svein Opsahl, slutter i stillingen ved utgangen av februar. Han får andre oppdrag i tida fram til han går av med pensjon.

Andre oppgaver

64-årige Svein Opsahl skal nå over i andre oppgaver. Han skal jobbe for Politidirektoratet og med kontorsted ved Gudbrandsdal politidistrikt i Lillehammer. Han begynnner i den nye jobben 1. februar.

Lang fartstid

Svein Opsahl har vært politimester i Hedmark siden 1.januar 2002. Blant annet har han vært politimester i forbindelse med den store politreformen i Hedmark.

Svein Opsahl kom til Hedmark fra stillingen som politimester på Notodden. Svein Opsahl har vært politimester i tilsammen 18 år .

Til NRK sier Opsahl at han gleder seg til den nye jobben. Han ville gjøre noe annet enn å være politimester de siste årene før han blir pensjonist.

 

 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Telys forårsaket røykutvikling

    Politiet i Innlandet mener det var uforsiktig bruk av telys som forårsaket røykutvikling i en leilighet i Gjøvik søndag morgen. Det oppstod ingen store skader i leiligheten, men politiet oppretter sak.

  • Røykutvikling i Gjøvik

    Politiet i Innlandet melder på Twitter søndag morgen at det er meldt om røykutvikling i en leilighet i Gjøvik. Alle personer skal være ute av leiligheten. Det skal være en del røyk, men politiet har ikke observert åpen ild.

  • Stoppet påvirket bilfører

    Under en trafikkontroll i Elverum sentrum søndag morgen, stoppet politiet en sjåfør som mistenkes for å ha kjørt i påvirket tilstand. Sjåførens førerkort er beslaglagt, og det blir opprettet sak, skriver politiet i Innlandet på Twitter.