NRK Meny
Normal

Politiet tror brann var påsatt

Politiet mistenker at brannen i Hamar natt til mandag denne uka kan ha vært påsatt.

Bolig brant ned i Hamar

Boligen ble totalskadd i brannen.

Foto: Knut Sveen / NRK

Politiet i Hedmark har fått bistand fra Kripos i arbeidet med å finne brannårsaken, etter at en bolig i Bochgrevinks gate i Hamar ble totalskadd i brann natt til mandag denne uka.

Det skriver Hamar Arbeiderblad i dag.

Alt tilgjengelig mannskap er mobilisert for å gjennomføre rundspørringer i nabolaget og annen etterforskning. Onsdag jobbet tre brannteknikere på tomta.

– At brannen er påsatt er en hypotese vi har. Vi jobber for enten å få den bekreftet eller avkreftet, sier fungerende politimester i Hedmark, Rolf Thoresen til avisa.

En spesialtrent hund, som søker etter brennbar væske, ble tatt i bruk på branntomta onsdag. Politiet har tidligere bekreftet at huseieren har blitt utsatt for trusler. Det letes nå etter personer som kan ha motiv for å skade huseieren.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Flere biler utsatt for herværk

    I løpet av natta er det gjort skadeverk på to parkerte biler i Hamar sentrum. Det er også stjålet en del verdier fra bilene.I følge HA er det gjort herværk på over ti biler i Hamar sentrum den siste dagene.

  • Til sjukehus etter trafikkuhell

    En bilfører er sendt til Kongsvinger sjukehus, etter et trafikkuhell på riksveg 2 ved avkjøringa til Skotterud i Eidskog ved åttetida i morges. Ifølge politiet er føreren lettere skadd. Det var bare en bil involvert i ulykken.