NRK Meny
Normal

Uklart hvem som omkom i brann på Gjøvik

Politiet kjenner ennå ikke identiteten til personen som omkom i brannen på Gjøvik natt til søndag. –Obduksjonsrapporten vil gi oss svaret, sier politiadvokat Mari Hasle.

Politiadvokat Mari Hasle
Foto: Einar Langholen Schulstad / NRK

Politiet foretok søndag flere avhør av vitner etter brannen som starta i en bygård i Gjøvik sentrum like over midnatt. Sju personer bodde i bygget, men det er uklart hvor mange som var til stede da brannen oppstod.

- Vi vet ikke med sikkerhet hvem den omkomne personen er. Det sier politiadvokat ved Vestoppland politidistrikt, Mari Hasle. Den omkomne er sendt til obduksjon.

En annen person ble sendt til Ullevål universitetssykehus med alvorlige skader etter brannen.

- Det er for tidlig å si noe om brannårsak ennå, sier Hasle. Bygget er nå sikret, og undersøkelsene fortsetter mandag.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Sju siktet i Innlandet

    En mann fra Nord-Østerdalen, en fra sør i Hedmark, en fra Hamar, en fra Ringsaker, en fra Stange og to fra Vestoppland er siktet for nettovergrep etter Dark Room-etterforskningen i Innlandet, skriver Østlendingen. Alle er menn mellom 20 og 60 år.

  • Mange viltpåkjørsler i Innlandet

    Det har vært svært mange viltpåkjørsler i helga, og politiet råder bilistene til å kjøre forsiktig. Politiet i Innlandet har fått melding om 34 viltpåkjørsler; 17 rådyr, 15 elg, 1 hjort og 1 hare.

  • Løke: – Skal komme sterkere tilbake

    – Vi var rett og slett ikke helt med i dag, og vi bommet på for mange sjanser. Vi får ikke gjort noe med det nå, det er for seint, men vi skal komme sterkere tilbake, sier Storhamars Heidi Løke etter håndballjentenes tap i VM-finalen mot Frankrike.