NRK Meny
Normal

Poengdeling på Briskeby

Det ble 0-0 og poengdeling på Briskeby 2. påskedag. HamKam tok imot Kristiansund, og trengte sårt poeng etter en tøff sesongstart.

Laster innhold, vennligst vent..

Mange sjanser, men ingen som ga uttelling. Det er oppsummeringen etter at HamKam spilte 0-0 mot Kristiansund på Briskeby i dag.

I første omgang hadde både Tore Andreas Gundersen og Magnus Sylling Olsen flere sjanser, men ballen traff ikke nettmaskene. Sjansene fortsatte i 2. omgang, men det endte målløst på Hamar i fantastisk påskesol.

Største sjansen hadde allikevel Kristiansund i de siste spilleminuttene, da Jean Alassane Mendy bommet omtrent på åpent mål. Men med 0-0, tok allikevel HamKam sitt første poeng denne serien.

Trå start

Det meste har gått trått for HamKam den siste tiden. Etter to tap mot Hødd og Nest-Sotra, deler de sisteplassen 1. divisjon med Ranheim og Ull/Kisa. I tillegg har HamKam slitt med skader i sesongstarten.

Mest oppmerksomhet har skaden til Emil Sildnes fått. Det var som kjent i årets første seriekamp, mot Hødd hjemme på Briskeby, 21-åringen brakk venstrebeinet i sammenstøt med Hødd-keeperen.

I går ble det kjent at karrieren trolig er over for Sildnes.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Mor og far feirer OL-gull

  Det ble gull i laghopp i PyeongChang i dag. Lillehammer gutten Robert Johansson var ankermann på det norske gullaget. Hjemme hos mor Helga og far Gorm Johansson på Vingnes i Lillehammer var det vill jubel.

  Gorm og Helga Johansson
  Foto: ALEXANDER NORDBY / NRK
 • Skyldig i forsettlig drap


  I ankesaken mot mannen som ble dømt for drapet på Egil Tostrup Bråten fra Våler (bildet), har juryen i Borgarting lagmannsrett kjent han skyldig i forsettlig drap og forsøk på grovt ran. Straffeutmålingen blir klar senere.

  Tostrup Bråten, åsted
  Foto: POLITIET/RUNA VICTORIA ENGEN / NRK
 • Lastebilvelt - Dovrebanen er stengt

  Ingen ble skadd da en lastebil veltet i Jernbanegata i Stange litt før klokka 10.00 i formiddag.Bane Nor melder at Dovrebanen er sperret mellom Stange og Tangen etter lastebilvelten. For biltrafikken er det lokal omkøring.