NRK Meny
Normal

Poengdeling på Briskeby

Det ble 0-0 og poengdeling på Briskeby 2. påskedag. HamKam tok imot Kristiansund, og trengte sårt poeng etter en tøff sesongstart.

Laster innhold, vennligst vent..

Mange sjanser, men ingen som ga uttelling. Det er oppsummeringen etter at HamKam spilte 0-0 mot Kristiansund på Briskeby i dag.

I første omgang hadde både Tore Andreas Gundersen og Magnus Sylling Olsen flere sjanser, men ballen traff ikke nettmaskene. Sjansene fortsatte i 2. omgang, men det endte målløst på Hamar i fantastisk påskesol.

Største sjansen hadde allikevel Kristiansund i de siste spilleminuttene, da Jean Alassane Mendy bommet omtrent på åpent mål. Men med 0-0, tok allikevel HamKam sitt første poeng denne serien.

Trå start

Det meste har gått trått for HamKam den siste tiden. Etter to tap mot Hødd og Nest-Sotra, deler de sisteplassen 1. divisjon med Ranheim og Ull/Kisa. I tillegg har HamKam slitt med skader i sesongstarten.

Mest oppmerksomhet har skaden til Emil Sildnes fått. Det var som kjent i årets første seriekamp, mot Hødd hjemme på Briskeby, 21-åringen brakk venstrebeinet i sammenstøt med Hødd-keeperen.

I går ble det kjent at karrieren trolig er over for Sildnes.