NRK Meny

Overfallsvoldtekt i Trysil

 • Etterlysning etter voldtekt

  Politiet har gått ut med en etterlysning etter overfallsvoldtekten i Trysil sentrum natt til lørdag. – Vi er interessert i opplysninger om en mann med afrikansk utseende, som er cirka 180 cm høy og var iført lyse klær og snakket gebrokkent norsk, opplyser lensmann i Trysil, Sondre Grøndal.

 • Etterforsker overfallsvoldtekt

  En ung kvinne skal ha blitt overfalt og voldtatt i Trysil sentrum mellom klokken 03.00 og 04.10 natt til lørdag. Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som befant seg i sentrum/Øråneset på denne tiden. Politiet kontaktes på telefon 02800/62539000.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • En sjåfør ble fotgjenger

  UP stanset en bilist i 117 kilometer i timen i 80-sone på riksveg 3 ved Ådalsbruk litt over klokka 11.00 i formiddag. Vedkommende ble fratatt førerkortet og blir anmeldt.

 • Innbrudd og tjuveri i Alvdal

  Politiet etterforsker innbrudd og tjuveri fra Byggservice i Alvdal. Det er stjålet et strømskap. En blå, svenskregistrert bil er observert i området, skriver politiet på Twitter.

 • Johan C. Løken er død

  Gårdbruker og politiker Johan C. Løken fra Elverum er død, 73 år gammel. Det skriver Østlendingen. Løken var stortingsrepresentant for Høyre og landbruksminister i Kåre Willochs regjering fra 1981 til 1983. Han døde i morges etter en tids sykdom.