NRK Meny

Overfallsvoldtekt i Trysil

 • Etterlysning etter voldtekt

  Politiet har gått ut med en etterlysning etter overfallsvoldtekten i Trysil sentrum natt til lørdag. – Vi er interessert i opplysninger om en mann med afrikansk utseende, som er cirka 180 cm høy og var iført lyse klær og snakket gebrokkent norsk, opplyser lensmann i Trysil, Sondre Grøndal.

 • Etterforsker overfallsvoldtekt

  En ung kvinne skal ha blitt overfalt og voldtatt i Trysil sentrum mellom klokken 03.00 og 04.10 natt til lørdag. Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som befant seg i sentrum/Øråneset på denne tiden. Politiet kontaktes på telefon 02800/62539000.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Vil ha ski-NM til Lillehammer

  Lillehammer Skiklub har meldt seg på i kampen om
  å få arrangere del 1 av NM i langrenn i 2020. Også Konnerud IL i Drammen vil ha arrangementet. Avgjørelsen faller i januar.

 • Alle hadde skrapt ruta

  Politiet i Elverum hadde i dag tidlig kontroll av om folk kjørte med isfrie ruter. Resultatet var oppløftende for alle de 59 som ble stoppet hadde brukt iskrapa godt.

 • Ny fysisk trener i KIL

  Kongsvinger har ansatt italienske Lidio Melis som ny fysisk trener i klubben. Han vil også få ansvar for utviklingsavdelingen i klubben og for ernæring. Det melder Glåmdalen.