NRK Meny

Overfallsvoldtekt i Trysil

 • Etterlysning etter voldtekt

  Politiet har gått ut med en etterlysning etter overfallsvoldtekten i Trysil sentrum natt til lørdag. – Vi er interessert i opplysninger om en mann med afrikansk utseende, som er cirka 180 cm høy og var iført lyse klær og snakket gebrokkent norsk, opplyser lensmann i Trysil, Sondre Grøndal.

 • Etterforsker overfallsvoldtekt

  En ung kvinne skal ha blitt overfalt og voldtatt i Trysil sentrum mellom klokken 03.00 og 04.10 natt til lørdag. Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som befant seg i sentrum/Øråneset på denne tiden. Politiet kontaktes på telefon 02800/62539000.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • To turistar redda ut av Rondane

  Ei snøskuterpatrulje frå Norges Røde Kors Hjelpekorps har henta ut to menn frå fjellet som hadde problem med å ta seg ned att på eigehand. Aksjonen starta rundt klokka 18.40 i ettermiddag, og båe skal vera i god form. Mennene vart henta ut frå Eldabu aust for Rondablikk.

 • Gangnes vil tilbake

  Skadeforfulgte Kenneth Gangnes trosser de medisinske rådene, og har bestemt seg for å gjøre et siste comeback i hoppbakken. Det melder NTB. Det er fjerde gang hopperen fra Kolbukameratene kjemper seg tilbake fra korsbåndsskade. Operasjonen i november var vellykket, og totningen ser for seg å være tilbake på ski til høsten.

  Nyoperert Kenneth Gangnes hjemme på Lillehammer
  Foto: Lars Erik Skrefsrud / NRK
 • Kjørte inn i bom ved tunnel

  Flere biler kjørte inn i en bom som gikk ned ved Teigkamptunnelen i Nord- Fron i kveld. Bommen gikk ned etter at en trailer fikk problemer inne i tunnelen. I følge politiet har traileren kommet opp i taket. Vegen er fortsatt stengt og trafikken omdirigeres.